Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας αυτό το καλοκαίρι με CND Brisa

07/25/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μήπως ψάχνετε τρόπους να προσθέσετε ενδιαφέρον στις υπηρεσίες σας; Βοηθήστε τους πελάτες σας να επεκτείνουν τα μανικιούρ τους μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο με το CND Brisa Gel, ένα σύστημα προϊόντων σχεδιασμένο για εντυπωσιακά, πανέμορφα νύχια με μεγάλη αντοχή.

Με μια υποαλλεργική και άοσμη φόρμουλα σχεδιασμένη ώστε να κάνει τα μανικιούρ να διαρκούν περισσότερο, αυτά τα τζελ νυχιών είναι ευέλικτα και εύκολα στη χρήση, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε μήκος, ή απλά να κτίσετε και να διαμορφώσετε τα φυσικά νύχια.

Το σύστημα περιλαμβάνει τα προϊόντα: Brisa Bond, τζελ κτισίματος, Brisa Paint και Brisa Gloss. Όπως και με το ημιμόνιμο βερνίκι CND Shellac, οι λεπτές στρώσεις του Brisa δημιουργούν μια προστατευτική επίστρωση που προσκολλάται στο νύχι χωρίς να κάνει το βερνίκι να ξεφλουδίζει, καθιστώντας το ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Αυτό το μανικιούρ μπορεί να προσαρμοστεί στις αποχρώσεις δέρματος του κάθε πελάτη, τον τύπο των νυχιών, το επίπεδο δραστηριότητας και τις προτιμήσεις μόδας τους.

Δείτε πώς οι τρεις νέες αποχρώσεις της Brisa μπορούν να ανυψώσουν τις υπηρεσίες μανικιούρ σας αυτό το καλοκαίρι!

Νυφικό μανικιούρ
Η νυφική σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, που σημαίνει αφθονία σε floral μοτίβα και χρώματα. Το CND Brisa Cool Pink Opaque είναι μια ντελικάτη ροζ απόχρωση τέλεια για τη μέλλουσα νύφη, ή και για τις καλεσμένες της στο γαμήλιο πάρτυ! Η προστατευτική επίστρωση που προσφέρει αυτή η σειρά, εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα από το γάμο μέχρι και το ταξίδι του μέλιτος, και θα διατηρήσει το μανικιούρ της πελάτισσάς σας ανέπαφο κατά τη διάρκεια της πιο συναρπαστικής περιόδου της ζωής της!

Υ.Γ. Για όσες δε θα ντυθούν νυφούλες, αυτή η απόχρωση είναι επίσης εκπληκτική για σχολικούς χορούς, γενέθλια και διακοπές.

Nude
Λάτρης του Γαλλικού μανικιούρ; Τα nude χρώματα εκσυγχρονίζουν το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ. Αν και τα nude νύχια αποτελούν τάση της μόδας τα τελευταία χρόνια, είναι ασφαλές να πούμε πως τα nude χρώματα εξελίσσουν το Γαλλικό μανικιούρ όπως το ξέρουμε. Με το CND Brisa, οι nude αποχρώσεις προσαρμόζονται στους τόνους του δέρματος. Όσο για τις πελάτισσές σας που δύσκολα αποχωρίζονται το κλασικό Γαλλικό, σκεφτείτε να συνδυάσετε nude αποχρώσεις με negative space, ή απλά λευκά σχέδια που είναι τέλεια για τη δημιουργία νυχιών με φυσική όψη, που είναι trendy και "καθαρά".

Ενίσχυση και Επιμήκυνση
Το CND Brisa μπορεί να προσθέσει μήκος και σχήμα σε κοντύτερα νύχια. Για πελάτισσες που λαχταρούν μακρύτερα νύχια, προσθέτει δύναμη και ευελιξία ώστε να αποφευχθεί το σπάσιμο. Αυτή η ενίσχυση προσθέτει δύναμη χωρίς να την αισθάνεστε βαριά στα νύχια. Η φόρμουλα σε αυτό το τζελ επιτρέπει το εύκολο κτίσιμο, που μπορεί να βοηθήσει στην αναδόμηση των σπασμένων άκρων νυχιών και να δυναμώσει και να προσθέσει μήκος στα νύχια. Το Brisa Gloss gel top coat προσδίδει μια όμορφη λάμψη, η οποία θα ενισχύσει οποιοδήποτε μανικιούρ!

Τελευταία Post