ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Δείτε εδώ τις εφαρμογές του νέου μοναδικού CND PLEXIGEL σε video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

CND Plexigel - Συχνές ερωτήσεις

Θελω να εκτυπωσω οδηγίες εφαρμογές

Βρείτε αναλυτικές οδηγίες σε pdf

cnd plexigel builder με φόρμα >>>>

cnd plexigel builder με τιπ >>>>

cnd plexigel shaper ενίσχυση φυσικού >>>>

cnd plexigel shaper με φόρμα >>>>

Γιατί να επιλέξω το CND PLEXIGEL™;

Το CND PLEXIGEL™ είναι ένα ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα επιπρόσθετων νυχιών με πινέλο σε μπουκαλάκι, που παρέχει αντοχή, μήκος και σχήμα για διάρκεια 3+ εβδομάδων.

 • Χωρίς δοχεία.
 • Χωρίς σωληνάρια.
 • Χωρίς αναμείξεις.
 • Χωρίς ακαταστασία.
 • Χρησιμοποιήστε το με τα συστήματα χρώματος της CND™, για αψεγάδιαστα νύχια!
Για ποιο επίπεδο δεξιοτήτων έχει σχεδιαστεί το CND PLEXIGEL™;

Το CND PLEXIGEL™ έχει σχεδιαστεί για κάθε επίπεδο επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 • Για βάψιμο: Το Shaper είναι μία "γέφυρα" για την ενίσχυση του νυχιού, με εύκολη εφαρμογή με πινέλο.
 • Για κτίσιμο: Παρέχει ταχύτητα και ευκολία, μειώνοντας τον χρόνο συντήρησης και λιμαρίσματος στο μισό.
 • Για nail art: Ενισχύει τη δημιουργικότητα με την κρυστάλλινη διαύγειά του.
Πώς το CND PLEXIGEL™ διαφέρει από άλλα είδη επιπρόσθετων νυχιών;

Η CND™ παρέχει επιλογές στα επιπρόσθετα νύχια, ώστε ο Επαγγελματίας Νυχιών να μπορεί να προσαρμόσει την υπηρεσία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πελάτη, με βάση τον τύπο νυχιών & το lifestyle του.

Το CND PLEXIGEL™ προσφέρει έναν βολικό και ευέλικτο τρόπο, για να προσθέσετε σχήμα και μήκος στα νύχια. Το CND PLEXIGEL™ είναι αφαιρούμενο.

 • ΓΕΜΙΖΕΙ – Σώστε τα ραγισμένα νύχια
 • ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ – Επιδιορθώστε τα σπασμένα νύχια
 • ΔΙΝΕΙ ΣΧΗΜΑ – Στρογγυλέψτε & δώστε σχήμα στα επίπεδα νύχια
 • ΚΤΙΖΕΙ – Δημιουργήστε προσαρμοσμένο μήκος νυχιών

Τα επιπρόσθετα νύχια με CNDBRISA™ Gel είναι σκληρά και ευέλικτα, σχεδιασμένα για σκληρά, εύθραυστα νύχια που χρειάζονται μια ελαφριά βελτίωση & ενίσχυση. Αυτό το ανθεκτικό σε διαλύτες ολιγομερές, αφαιρείται με λίμα ή τροχό νυχιών, ή απομακρύνεται μόνο του με την ανάπτυξη του νυχιού.
Τα επιπρόσθετα νύχια με CNDRETENTION+™ Liquid & Powder είναι τα πιο σκληρά και γερά, ιδανικά για απαλά, λεπτά κι αδύναμα νύχια, που απαιτούν μεταμόρφωση. Το σύστημα Liquid & Powder είναι αφαιρούμενο.

Το CND PLEXIGEL™ είναι soak-off;

Το CND PLEXIGEL™ είναι αφαιρούμενο. Ο χρόνος αφαίρεσης είναι 20-30 λεπτά, και μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πάχος του υλικού. Για αποδοτικότητα, συνιστούμε να μειώσετε το επιπρόσθετο νύχι κατά 95% με τροχό νυχιών, πριν να τυλίξετε το νύχι με CND OFFLY FAST™ Moisturizing Remover ή ακετόνη και ένα βαμβακερό pad.

Το CND PLEXIGEL™ είναι 12-Free;

Η φόρμουλα του CND PLEXIGEL™ δεν περιέχει τα παρακάτω 12 συστατικά: Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Parabens, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate (TPP), MIT, Animal Derived Ingredients & Gluten.

Το CND PLEXIGEL™ είναι vegan και cruelty-free;

Το CND PLEXIGEL™ είναι ένα vegan προϊόν, που παρασκευάζεται χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Το CND PLEXIGEL™ περιέχει μονομερή HEMA;

Το CND PLEXIGEL™ παρασκευάστηκε χωρίς ελεύθερο μονομερές HEMA. Ίχνη ποσοτήτων HEMA μπορεί να βρεθούν σε συστατικά που χρησιμοποιούνται στο CND PLEXIGEL™.

Το CND PLEXIGEL™ έχει έντονη οσμή;

Όχι, αν και μπορεί να παρατηρήσετε μια ελαφριά οσμή από τους διαλύτες που περιέχονται στο Bonder και το Protector Top Coat.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του CND PLEXIGEL™ Shaper & Builder;

Το CND PLEXIGELShaper είναι ένα κρυστάλλινα διαυγές τζελ με brush-on εφαρμογή, που "γεμίζει", λειαίνει και σχηματίζει τα νύχια. Ιδανικό για ενίσχυση του φυσικού νυχιού και μικρού μήκους επιμήκυνση. Η διαυγής του φόρμουλα είναι επίσης εξαιρετική για nail art!

Το CND PLEXIGELBuilder είναι λίγο πιο παχύρρευστο και συνεπώς ευκολότερο για να δημιουργήσετε μακρύτερα επιπρόσθετα νύχια, που απαιτούν επιπλέον κορυφή (apex) και δομή.

Θα πρέπει να ανακατευτεί το CND PLEXIGEL™ πριν τη χρήση;

Δεν είναι απαραίτητο να ανακινήσετε το Shaper και το Builder, ωστόσο για το Bonder και το Protector Top Coat συνιστούμε να τα "ρολάρετε" απαλά ανάμεσα στις παλάμες για να αναμειχθούν τα συστατικά, καθώς αυτά περιέχουν διαλύτες.

Χρειάζεται να λιμάρουμε το φυσικό νύχι πριν την εφαρμογή του CND PLEXIGEL™;

Το CND PLEXIGEL™ είναι ένα σύστημα επιπρόσθετων νυχιών με gel, που απαιτεί P.R.E.P για σωστή προσκόλληση. Χρειάζεται να αφαιρεθεί απαλά η γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού, με ένα buffer 240-grit.

P-Perform a manicure: Κάνετε ένα μανικιούρ

R-Remove shine: Αφαιρέστε τη γυαλάδα

E-Eliminate surface contaminants: Εξαλείψτε τους μολυσματικούς παράγοντες

P-Purify nail plate layers: Καθαρίστε/αφυδατώστε προσωρινά την επιφάνεια

Το CND PLEXIGEL™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, χωρίς χρώμα;

Ναι. Όταν χρησιμοποιείται σαν πλήρες σύστημα, το CND PLEXIGEL™ μπορεί να εφαρμοστεί και μόνο του, για διαφανή επιπρόσθετα νύχια. Ολοκληρώστε τα επιπρόσθετα με CND PLEXIGELProtector Top Coat, για αντοχή 3+ εβδομάδων.

Όταν χρησιμοποιώ CND™ SHELLAC™ πάνω από CND PLEXIGEL™, η κολλώδης επίστρωση θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν την εφαρμογή του χρώματος;

Αν το επιπρόσθετο νύχι δεν χρειάζεται σχηματισμό ή φινίρισμα, μπορείτε να εφαρμόσετε CNDSHELLAC™ Gel Polish απευθείας πάνω στην κολλώδη επίστρωση του τζελ.

Χρειάζονται δύο στρώσεις από το CND PLEXIGEL™ Shaper;

Ναι, προτείνουμε δύο στρώσεις για καλύτερη αντοχή και διάρκεια. Εφαρμόστε την πρώτη στρώση λεπτή για βέλτιστο έλεγχο στην εφαρμογή και για καλύτερη προσκόλληση, και τη δεύτερη στρώση όση ποσότητα χρειάζεται για κάθε πελάτη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί CND™ SHELLAC™ Top Coat πάνω από το CND PLEXIGEL™, αντί για Protector Top Coat;

Για διάφανα επιπρόσθετα νύχια, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εφαρμογή με CND PLEXIGELProtector Top Coat.

Αν χρησιμοποιείτε CNDSHELLAC™ Gel Polish πάνω από το CND PLEXIGEL™, ολοκληρώστε με CNDSHELLAC™ Original (ή DURAFORCE™) Top Coat αντί για Protector Top Coat.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα προϊόντα nail art (χρωστικές, glitter, διακοσμητικά κλπ.) με το CND PLEXIGEL™;

Το CND PLEXIGEL™ αποτελεί τον ιδανικό καμβά για nail art. Συνιστούμε να εφαρμόσετε μια στρώση επιπρόσθετων νυχιών με το σύστημα CND PLEXIGEL™ (Bonder, Shaper/Builder και Protector Top Coat), πριν να εφαρμόσετε στοιχεία nail art. Αυτό θα προστατεύσει την ακεραιότητα του επιπρόσθετου νυχιού.

Για να προσθέσετε στοιχεία nail art, όπως ενσωμάτωση διακοσμητικών ή ανάμειξη χρωστικών και additives, εφαρμόστε τα πάνω από την τελευταία στρώση CND PLEXIGEL™.

Είναι δυνατό να εφαρμόσω το CND PLEXIGEL™ σε πολύ λεπτή στρώση;

Ναι. Αν ο πελάτης σας εμφανίσει ρωγμές ή ξεφλούδισμα, αυτό ίσως να οφείλεται στην εφαρμογή υπερβολικά λεπτής στρώσης του τζελ. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μια επιπλέον στρώση και βεβαιωθείτε ότι σφραγίζετε καλά την άκρη σε όλες τις στρώσεις, για μέγιστη ανθεκτικότητα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω CND™ SHELLAC™ Base Coat αντί για CND PLEXIGEL™ Bonder;

Όχι. Για να διασφαλιστεί η μακρά διάρκεια μιας υπηρεσίας CND PLEXIGEL™, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το CND PLEXIGELBonder για να προσκολληθεί το επιπρόσθετο πάνω στο φυσικό νύχι και να λειτουργήσει ως στρώση "έλξης" κατά τη διάρκεια του κτισίματος.

Μπορεί το CND PLEXIGEL™ να πολυμεριστεί στη CND™ UV Lamp;

Η CNDUV Lamp έχει μια ευρεία κατανομή μήκους κύματος και θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά, ωστόσο, καθώς η CND™ δεν κατασκευάζει πλέον τη UV Lamp, δεν έχουν γίνει δοκιμές του CND PLEXIGEL™ σε αυτήν.

Συνιστούμε τη CNDLED Lamp ως την καλύτερη επιλογή για σωστό πολυμερισμό. Το CND PLEXIGEL™ σχεδιάστηκε ώστε να πολυμερίζεται πλήρως και στις δύο CND™ LED lamps. Αν χρησιμοποιηθεί σε άλλη λάμπα, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή ή υπερβολικό πολυμερισμό, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του προϊόντος.

Μπορεί το CND PLEXIGEL™ να πολυμεριστεί σωστά με μια mini LED lamp χειρός;

Οι φορητές ή mini LED lamps έχουν ένα ευρύ φάσμα εξόδου φωτός, γεγονός που το κάνει δύσκολο να προσαρμόσουν την αποτελεσματικότητά τους στον σωστό πολυμερισμό του CND PLEXIGEL™. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη CNDLED Lamp, που έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να λειτουργεί ως σύστημα μαζί με το CND PLEXIGEL™, για να εξασφαλιστεί ένας σωστός και πλήρης πολυμερισμός.

Γιατί μερικοί πελάτες νιώθουν θερμότητα κατά τη διάρκεια του πολυμερισμού;

Το CND PLEXIGEL™ είναι μια πλούσια σε μονομερή φόρμουλα και μερικοί πελάτες μπορεί να παρουσιάσουν ευαισθησία στη θερμότητα, ειδικά αν η επιφάνεια των νυχιών τους είναι πολύ λεπτή ή κατεστραμμένη.

Τι κάνει ο στιγμιαίος πολυμερισμός (flash cure);

Στιγμιαίος πολυμερισμός σημαίνει να πολυμερίσετε μερικώς το τζελ για λίγα δευτερόλεπτα στη CND™ LED Lamp, για άνεση του πελάτη και έλεγχο του προϊόντος. Η χρήση της CND™ LED Lamp με το κουμπί 1 για 2-3 παλμούς θα μειώσει την ισχύ κατά 50%, γεγονός που θα περιορίσει την αίσθηση θερμότητας. Μόλις το τζελ εφαρμοστεί σε όλα τα δάκτυλα του χεριού, πολυμερίστε για 1 λεπτό στο κουμπί 2B για πλήρη πολυμερισμό.

Ποιος είναι ο σκοπός του μεγάλου λαιμού στο μπουκάλι;

Το μπουκαλάκι του CND PLEXIGEL™ σχεδιάστηκε ειδικά για ευκολία στη χρήση, με βάση την πυκνότητα του κάθε προϊόντος. Ο μεγαλύτερος λαιμός μπουκαλιού είναι ιδανικός για την πυκνότητα του τζελ, διευκολύνοντας την αφαίρεσή του από το μπουκάλι και τον έλεγχο της ποσότητας του υλικού σε κάθε εφαρμογή.

Ποιος είναι ο σκοπός των δύο διαφορετικών πινέλων για το CND PLEXIGEL™;

Το μήκος των πινέλων έχει προσαρμοστεί αποκλειστικά, για να παρέχει μια εύκολη εφαρμογή με βάση την πυκνότητά τους.

Τα CND PLEXIGELBonder & Builder διαθέτουν ένα κοντό, επίπεδο πινέλο για τοποθέτηση ακριβείας. Τα Shaper & Protector Top Coat διαθέτουν ένα μακρύ, γεμάτο πινέλο, για ροή και ομαλή εφαρμογή.

Πόσες κατά προσέγγιση υπηρεσίες υπάρχουν ανά μπουκάλι του CND PLEXIGEL™;

CND PLEXIGELBonder (15 mL / 0.5 fl. oz.) - 100

CND PLEXIGELShaper (15 mL / 0.5 fl. oz.) - 30

CND PLEXIGELBuilder (15 mL / 0.5 fl. oz.) - 20

CND PLEXIGELProtector (15 mL / 0.5 fl. oz.) - 80

Ποιο είναι το προτεινόμενο κόστος για μια υπηρεσία CND PLEXIGEL™;

Συνιστούμε τιμή ισοτιμίας ή ελαφρώς υψηλότερη από αυτή των παραδοσιακών υπηρεσιών τεχνητών νυχιών με τζελ. Ο πελάτης λαμβάνει αξία κι ένα χαμηλότερο κόστος ανά εβδομάδα, καθώς το CND PLEXIGEL™ μπορεί να διαρκέσει για 3+ εβδομάδες.