CND SCRUBFRESH: ένα βήμα πιο κοντά στην καλύτερη σας εφαρμογή!

02/23/2024
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Κάθε εφαρμογή που κάνουμε στα νύχια είτε μόνες μας είτε ως επαγγελματική υπηρεσία, θέλουμε να έχει όμορφο αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.

Κάποιες φορές θεωρούμε ότι, για μεγαλύτερη διάρκεια το μυστικό είναι τα προϊόντα με μεγάλα ποσοστά gel, δηλαδή τα πιο σκληρά και ανθεκτικά.

Στην πραγματικότητα, όμως, αν επιθυμούμε υγιή και αψεγάδιαστα νύχια, το πετυχαίνουμε με ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα και έξυπνα tips.

Το σημαντικότερο tip είναι το P.R.E.P, δηλαδή η προετοιμασία του φυσικού νυχιού.

Η καθαρότητα του νυχιού και η σωστή αφυδάτωση θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τη μέγιστη προσκόλληση του προϊόντος στα νύχια μας.

Η CND διαθέτει το υγρό Scrubfresh για τον καθαρισμό και την προσωρινή αφυδάτωση του νυχιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ένα σφουγγαράκι που δεν αφήνει χνούδι. Σπρώχνετε τα επωνύχια προς τα πίσω με ένα cuticle pusher και τρίβετε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με CND Scrubfresh, ακριβώς σα να αφαιρείτε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών. Έπειτα ξεκινάτε την εφαρμογή σας!

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι, το προϊόν αυτό απομακρύνει τους μολυσματικούς παράγοντες από την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, συντελώντας στην αποτροπή των μολύνσεων των νυχιών.

Ο σύμμαχος σας διατίθεται σε 2 διαφορετικά μεγέθη, για να καλύψει τις ανάγκες όλων!

 

Τελευταία Post