Ασφάλεια Συναλλαγών

SSL

 

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα creativegroup.gr  πραγματοποιεί τις συναλλαγές του σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, για απόλυτα ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές με ασφάλεια proxy3.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

 

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server), να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Επίσης η Global Sign σαρώνει σε καθημερινή βάση όλη τη βάση δεδομένων του site μας, αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση για υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων - πιστωτικών καρτών. Το σήμα αυτό εμφανίζεται σε πολλά σημεία του site και σας επιβεβαιώνει ότι η επισκεψή σας, τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας, είναι κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή.

 

Τροχολιθάκι ροζ για τον τροχό νυχιών - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα ΤΡΟΧΟΛΙΘΑΚΙ ΤΡΟΧΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΡΟΖ 10 λεπτά πριν
ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΡΟΧΟΥ ΝΥΧΙΩΝ 16mm - 10pk Κάποιος αγόρασε ένα ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΡΟΧΟΥ 16mm - 10pk 10 λεπτά πριν
Λίμα τεχνητών νυχιών CND Blizzard - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα BLIZZARD FILE 100/180grit 10 λεπτά πριν