Το www.creativegroup.gr ανήκει στην εταιρεία:

Creative Group
Μαγγανας Α - Νικας Θ. ΙΚΕ
Λεωφόρος Σπατών 19ο χλμ, Σπατα Αττικής 19004
ΑΦΜ: 099821301 -  ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Βρείτε μας στο Χάρτη
 
 

To creativegroup.gr εξυπηρετεί ετησίως πάνω από 2400 beauty and nail salons καθώς και 12500 door to door professionals. Συνεργάζεται  με πολλές επαγγελματικές σχολές ομορφιάς, κρατικές και ιδιωτικές σε Ελλάδα 2106668440 και Κύπρο Λευκωσία 00357 22 255 868.

Η ηλεκτρονική μας αποθήκη διαθέτει πάνω από 3.000 επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας για τα μαλλιά,  τα νύχια και το μακιγιάζ προς ιδιώτες και επαγγελματίες της ομορφιάς.  Τα μέλη μας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια τεχνικής υποστήριξης μέσω μιας ομάδας τεχνικών συμβούλων, που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με ένα τηλεφώνημα ή email. Ζητήστε μας και θα σας  επισκεφθούμε κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας για  Δωρεάν τεχνική εφαρμογή των προιόντων μας.

Με κληρονομιά την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει τα τελευταία 25 χρόνια στην εταιρεία CREATIVEGROUP, συνεχίζουμε δυναμικά καλύπτοντας με τον πλέον ανταγωνιστικό και εύκολο τρόπο τις ανάγκες του πολυάσχολου επαγγελματία που θέλει να βρίσκει ποιότητα, χονδρικές τιμές αλλά και λύσεις σε κάθε τεχνικό του θέμα.

Προσφέρουμε εκπτωτικά προγράμματα σε σπουδαστές των σχολών μας creativegroup-academy.gr καθώς και σε σπουδαστές άλλων επαγγελματικών σχολών ομορφιάς. Τα μέλη μας λαμβάνουν μηνιαία ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προσφορές και συμβουλές ομορφιάς καθώς και πληροφορίες για νέα προϊόντα και εφαρμογές.

 

ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας...!!!

Πινέλο για Nail Art #13 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Πινέλο για Nail Art #13 11 λεπτά πριν
Velocity tips Clear 100pk - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα VELOCITY TIPS - CLEAR 100pk 11 λεπτά πριν
Τζελ κτισίματος CND Brisa Warm Pink Semi Sheer 14g - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Brisa Τζελ Νυχιών Warm Pink / Θερμό Ροζ Ημι-διαφανές 14g 11 λεπτά πριν