ΕΛΛΑΔΑ

 

 ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται τις περισσότερες φορές σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS) ή (ΕΛΤΑ COURIER)*.

* Η επιλογή courier γίνεται ανάλογα την ώρα που παραλαμβάνουμε στο συστημα μας την παραγγελία και επιλέγουμε αντίστοιχα αυτή που σας εξυπηρετεί καλύτερα

• Για αγορές προϊόντων ύψους 30 και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν, για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία υπάρχει χρέωση αποστολής 3.50 ευρώ με την ACS

• Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) μεταξύ 09.00 - 17.00

• Για τις επιχειρήσεις: Μια ημέρα πριν την παράδοση θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να δώσουμε το περιθώριο χρόνου και ώρας, η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του creativegroup.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας), όσο και την προτίμηση του πελάτη. 

___________________________________________________________________________________________________

 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

• Με ACS courier (1-2 εργάσιμες), ή με ELTA-COURIER. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

•  Για αγορές προϊόντων ύψους 50€ και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος για αποστολές 2 κιλών ξεκινάει από τα 4.00 και ανεβαίνει ανάλογα το βάρος. Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος αποστολής θα σας το εμφανίσει πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 

ACS ECONOMY CYPRUS

 O χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Εφόσον η παράδοση από το κατάστημα παραλαβής στο κεντρικό hub της Π. Ράλλη γίνεται έως την Τετάρτη το βράδυ, η παράδοση θα γίνεται την επόμενη ημερολογιακή εβδομάδα, αλλιώς οι αποστολές παραμένουν έως την επόμενη αναχώρηση.

Κόστος Αποστολής

  • 0 - 149€                         10,50€ με φπα
  • 150€ και άνω        ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ       
 

Όλες οι παραπάνω τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ

*Παραδόσεις με κούριερ δεν γίνονται το Σάββατο