ΕΛΛΑΔΑ

 

 ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται τις περισσότερες φορές σε 1-2 εργάσιμες ημέρες  από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS) ή (ΕΛΤΑ COURIER)*.

* Η επιλογή courier γίνεται ανάλογα την ώρα που παραλαμβάνουμε στο συστημα μας την παραγγελία και επιλέγουμε αντίστοιχα αυτή που σας εξυπηρετεί καλύτερα

• Για αγορές προϊόντων ύψους 30 και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν, για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία υπάρχει χρέωση αποστολής 3.50 ευρώ με την ACS

• Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) μεταξύ 09.00 - 17.00

• Για τις επιχειρήσεις: Μια ημέρα πριν την παράδοση θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να δώσουμε το περιθώριο χρόνου και ώρας, η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του creativegroup.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας), όσο και την προτίμηση του πελάτη.

 

FAST DELIVERY ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24Η

αυθημερόν παράδοση

 

 

___________________________________________________________________________________________________

 

 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

• Με ACS courier (1-2 εργάσιμες), ή με ELTA-COURIER. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

•  Για αγορές προϊόντων ύψους 50€ και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος για αποστολές 2 κιλών ξεκινάει από τα 4.00 και ανεβαίνει ανάλογα το βάρος. Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος αποστολής θα σας το εμφανίσει πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 

KΥΠΡΟΣ 

Για αγορές προϊόντων ύψους 50€ και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος αποστολής είναι 4€. Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος αποστολής θα σας το εμφανίσει πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες μέσω ACS.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ

*Παραδόσεις με κούριερ δεν γίνονται το Σάββατο