Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί μέσα σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία , φαξ ή email του πελάτη.

  

Όροι επιστροφής προϊόντων

Τα προϊόντα θα μπορούν να επιστραφούν μόνο στις περιπτώσεις:

 

- Που είναι ελαττωματικά.

- Που δεν είναι αυτά που έχουν παραγγελθεί από τον πελάτη.

- Που η ημερομηνία αγοράς τους δεν ξεπερνάει τις 10 εργάσιμες ημέρες.

Για κανένα άλλο λόγο δεν θα δεχόμαστε επιστροφές. Συνιστάται λοιπόν η επικοινωνία πριν την παραγγελία για οποιαδήποτε απορία. Τέλος κατά την παραλαβή των προϊόντων σας ελέγξτε για τυχόν ελαττώματα που μπορεί να υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε να τα αντικαταστήσουμε, πριν παρέλθουν 10 εργάσιμες ημέρες. 

 

Χρόνοι επιστροφής χρημάτων

Τα χρήματα συνήθως επιστρέφονται άμεσα. Όμως ανάλογα την τράπεζα ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 14 ημέρες.

 

Η πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά την πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Ισχύει κάθε φορά που θα επισκεφθείτε την σελίδα μας ή θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας ,ανεξάρτητα από το αν θα αγοράσετε κάποιο προϊόν.

 

Διαχειριστής δεδομένων

Ο διαχειριστής δεδομένων και πληροφοριών που συλλέγεται μέσα από αυτή την σελίδα είναι η εταιρεία "ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΝΙΚΑΣ ΣΙΑ ΕΕ - CREATIVEGROUP" που έχει δηλωθεί στην Σπάτα Αττικής ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με ΑΦΜ 099821301. Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο  CREATIVEGROUP βρίσκεται στην οδό Λ. Σπατών 19χλμ με ταχυδρομικό κώδικα 19004, στα Σπάτα Αττικής. Εγκαθιστά  ανεξάρτητα τους σκοπούς και μεθόδους επεξεργασίας πληροφοριών και την εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας για να εγγυηθεί το απόρρητο, την ακεραιότητα και την διαθεσιμότητα των πληροφοριών/δεδομένων. 

 

Η προαιρετική ή υποχρεωτική επικοινωνία των προσωπικών δεδομένων

Η μεταβίβαση και γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία μας μπορεί να  σας ζητηθεί στις διάφορες στιγμές που τα προσωπικά σας δεδομένα θα συγκεντρωθούν μέσα από την σελίδα μας έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο σκοπός της επικοινωνίας σας και δεν είναι επιβλαβής.

Η υποχρεωτική ή η προαιρετική φύση της παροχής των δεδομένων ορίζεται κάθε φορά -αναφέροντας στα συγκεκριμένα δεδομένα που ζητούνται- στο σημείο εισαγωγής για κάθε συλλογή δεδομένων, σημαδεύονται υποχρεωτικές πληροφορίες με αστερίσκο(*).

Εάν δεν μεταβιβάσετε τις πληροφορίες που έχουν οριστεί ως υποχρεωτικές, στο site,  είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε τον βασικό σκοπό για την συλλογή συγκεκριμένων δεδομένων όπως για παράδειγμα να είναι αδύνατον για το site να εκπληρώσει την συμφωνία για την πώληση προϊόντων ή να σας προσφέρει τις άλλες υπηρεσίες που διαθέτει η σελίδα μας.

Η μεταβίβαση συμπληρωματικών δεδομένων στην εταιρεία μας, πέρα από αυτά που έχουν οριστεί ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν θα παρουσιαστούν συνέπειες σχετικά με τους βασικούς σκοπούς της συλλογής (όπως τη χρήση της ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες του ή την αγορά προϊόντων ) εάν δεν συμπληρωθούν.

 

Επιστάτες δεδομένων

Αυτό το χρονικό διάστημα οι επιστάτες δεδομένων που φροντίζουν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι τα ακόλουθα:

ΑCS courier: επεξεργάζεται τα δεδομένα που χρειάζονται για να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί η αποστολή, διανομή και επιστροφή των προϊόντων που αγοράστηκαν στην ιστοσελίδα μας.

Eurobank EFG: επεξεργάζεται τα δεδομένα που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν τα δελτία αγορών για προϊόντα που πουληθήκαν στην ιστοσελίδα μας από τελικούς χρήστες.

Σας καλούμε να διαβάσετε αυτό το τμήμα σε τακτική βάση, για να είσαστε ενήμεροι για όποιες πιθανόν αλλαγές γίνουν στους επιστάτες των δεδομένων που αναφέρονται παραπάνω.

 

Τα δικαιώματα σας

Έχετε το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, να λαμβάνετε επιβεβαίωση από την εταιρεία μας ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται ή δεν επεξεργάζονται, ακόμα εάν δεν έχετε εγγραφεί και για την επικοινωνία το σε κατανοητή μορφή.

Επίσης έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες από την εταιρείας μας για την πηγή των προσωπικών σας δεδομένων, οι σκοποί και οι μέθοδοι επεξεργασίας των δεδομένων που αφορούν τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, το είδος λογικής/λογισμικό που εφαρμόζετε όταν ηλεκτρονικά όργανα/εργαλεία χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία δεδομένων, την πλήρης αναγνώριση του διαχειριστή δεδομένων, τα ονόματα ατόμων ή κατηγορίες ατόμων στους οποίους προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταβιβαστούν ή οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για προσωπικά δεδομένα ενώ εκτελούν τα καθήκοντά τους, για παράδειγμα οι επιστάτες δεδομένων. Όλες αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται σ' αυτήν την πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Επίσης, έχετε πάντα το δικαίωμα να λαμβάνετε από την εταιρεία μας:

 

α) Ενημέρωση, διόρθωση και ενοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων. 

β) Ακύρωση και μετατροπή σε ανώνυμη μορφή ή την φραγή των προσωπικών σας  δεδομένων εάν επεξεργαστεί παράνομα, περιλαμβάνοντας δεδομένα που θεωρούνται περιττά για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα ή που μεταγενέστερα επεξεργάστηκαν εξαρχής.

γ) Πιστοποίηση ότι οι εφαρμογές που περιγράφονται παραπάνω έχουν ειδοποιηθεί, ακόμα σχετικά με τα περιεχόμενα τους, στα άτομα στα οποία τα δεδομένα σας έχουν μεταβιβαστεί ή διαδοθεί, εκτός από στιγμές όπου η πιστοποίηση είναι αδύνατη ή που θα απαιτούσε μια καθαρά δυσανάλογη ανάπτυξη σε σύγκριση με το δικαίωμα που προστατεύετε. 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να γνωστοποιήσετε την αντίρρησή σας και σε τι συνίσταται αυτή αν :

α) Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για έγκυρους λόγους, ακόμα και αν είναι σχετικά με το σκοπό της συλλογής.

β) Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς ή για άμεση εμπορική αλληλογραφία/συναλλαγή ή εάν μεταχειριστούν για το σκοπό έρευνας της αγοράς ή της εμπορικής επικοινωνίας.

Μπορείτε να ασκείτε ελεύθερα τα δικαιώματα σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας γραπτή αίτηση στην εταιρεία μας - στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναγράφεται παραπάνω ή στο e-mail μας info@creativegroup.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για να βεβαιώσετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντοτε ακριβή, ενημερωμένα, σχετικά και πλήρη, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για όποιες διαφορές στο παραπάνω email μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νόμος που ρυθμίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων επιτρέπει στην εταιρείας μας χωρίς καμία υποχρέωση να αποκτήσει τη συναίνεσή σας από πριν να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σας για δραστηριότητες σχετικές με την άμεση πώληση προϊόντων παρόμοια με αυτά που έχουν ήδη αγοραστεί εκτός αν αρνηθείτε εγγράφως τη χρήση του e-mail σας για τέτοιους σκοπούς.

 

Μια περίληψη της πολιτικής μας για τα προσωπικά δεδομένα

Οι  αρχές στις οποίες η πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα βασίζονται καταγράφονται κάτω:

-    επεξεργασία δεδομένων αποκλειστικά για τους σκοπούς σας και σύμφωνα με τις μεθόδους που επεξηγούνται στην ειδοποίηση που παρουσιάζεται στους χρήστες την ώρα που συλλέγονται τα δεδομένα τους.

-    τη χρήση των δεδομένων για άλλους σκοπούς σχετικά με αυτά που προδιαγράφονται την ώρα της συλλογής τους μονάχα όπου ο χρήστης έχει εκφράσει τη ρητή του συγκατάθεση για τέτοια χρήση.

-    να είναι τα δεδομένα διαθέσιμα σε εταιρείες τρίτων προσώπων μόνο για σκοπούς που είναι αυστηρώς αναγκαία για να προσφέρουν την υπηρεσία/ες ζήτησης και μονάχα όπου/όταν παρακολουθείτε από επιστάτη δεδομένων, δεν επικοινωνούν, παραχωρούν ή μεταφέρουν δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα για αποκλειστικότητα των τρίτων προσώπων εκτός εάν έχουν λάβει οι χρήστες προηγουμένως προειδοποίηση και έχουν δώσει την άδειά τους.

 -   απάντηση στη ζήτηση για ακύρωση παραλλαγή/ες και ενοποίηση των προσωπικών δεδομένων, αντίσταση στην επεξεργασία των δεδομένων για τον σκοπό να στέλνουν εμπορικές πληροφορίες και διαφημίσεις.

-    βεβαίωση ότι η επεξεργασία των δεδομένων διεξάγεται με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, προστατεύοντας το απόρρητο του χρήστη και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία του απόρρητου, την ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων που προσφέρουν οι χρήστες.

 

Πως και γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διεξάγεται κυρίως από συστήματα πληροφοριών και ηλεκτρονικές συσκευές της εταιρείας μας και άλλους συμβαλλόμενους οι οποίοι έχουν επιλεγεί με προσοχή για την αξιοπιστία τους και ικανότητα τους, διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για να επιτύχουν τους σκοπούς που σχετίζονται αυστηρά στη χρήση της ιστοσελίδας, τις υπηρεσίες του διαμέσου της ιστοσελίδας μας. 

Ο συγκεκριμένος σκοπός για τον οποίο τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται συνοψίζονται κάθε φορά που μας μεταβιβάζετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Γενικά , τα δεδομένα επεξεργάζονται για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που ακολουθούν, σε όσους επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας.

    εγγραφή στη σελίδα, για να απολαμβάνεται τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

    η συνδρομή σε πρόσθετες συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως την εγκύκλιό μας.

    η  διαχείριση αιτημάτων σας : είτε είναι τεχνικής είτε εμπορικής χρήσης ή αφορούν την πρόοδο παραγγελιών σας και γενικά όλες τις παρακλήσεις για πληροφορίες.

    επαφή με τους διευθυντές των υπηρεσιών μας

 

Γι' αυτό το λόγο έχουμε οργανώσει τη σελίδα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσουμε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στο ελάχιστο, επομένως, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επεξεργάζονται διότι  το σκοπό της συγκεκριμένης δραστηριότητας μπορούμε να τον κατορθώσουμε χρησιμοποιώντας ανώνυμα δεδομένα όπως τις έρευνες αγορών που έχουν σκοπό να βελτιώσουν υπηρεσίες ή με άλλα μέσα που επιτρέπουν την αναγνώριση του ατόμου που εμπλέκεται/συνεργάζεται, μόνο εάν είναι αυστηρώς απαραίτητα ή όταν ζητηθεί από τις αρχές ή την αστυνομία (όπως τα δεδομένα σχετικά με την κίνηση στη σελίδα, πόσο χρόνο βρίσκεστε στην σελίδα μας, your IP address δηλ την διεύθυνσή σας στο διαδίκτυο).

Σε μερικές περιπτώσεις , όπως ρητώς ανακοινώθηκε στην ειδοποίηση, τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν, εάν ρητώς παρέχετε την άδειά σας/συγκατάθεσή σας, για να δημιουργηθεί ένα προφίλ/βιογραφία του χρήστη βασισμένο πάνω στις προτιμήσεις και αγορές σας, έτσι θα μπορέσουμε να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικές με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Το creativegroup.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλει διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μεταβιβαστούν σε τρίτα πρόσωπα μόνο αν παρέχετε τη συγκατάθεση σας εκτός από περιπτώσεις όπου η μεταβίβαση είναι υποχρεωτική από το νόμο ή απαιτείται για σκοπούς που ορίζει ο νόμος για τα οποία η συγκατάθεση του ατόμου δεν είναι απαραίτητη, σε αυτές τις περιπτώσεις τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να είναι διαθέσιμα σε τρίτα πρόσωπα οι οποίοι θα επεξεργαστούν τα δεδομένα με ανωνυμία και την αποκλειστικότητα για τέτοιους σκοπούς(για παράδειγμα ως απάντηση σε παράκληση από την αστυνομία ή τα δικαστήρια ή από άλλες αρμόδιες αρχές ή για να εκπληρώσουν καθήκοντα που προέρχονται από συμβόλαιο που έχει ολοκληρωθεί μαζί σας, όπως το να μεταβιβαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα στην EUROBANK EFG για την πληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει).

Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία, πέραν από αυτή που σχετίζεται με το συγκεκριμένο σκοπό για το οποίο έχετε μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σημειωθεί ειδοποίηση πληροφοριών και θα εκτελεστεί από το creativegroup.gr μόνο εάν έχετε δώσει την έγγραφη σας συγκατάθεση.

 

Cookies

  

H σελίδα μας μεταχειρίζεται αυτόματα συστήματα για να συλλέξει δεδομένα τα οποία δεν μεταβιβάζονται απ' ευθείας από το χρήστη, όπως τα cookies. Το cookies είναι μία εφαρμογή η οποία μεταδίδετε στο σκληρό  δίσκο του χρήστη, δεν περιέχει σαφείς πληροφορίες αλλά συνδέει τον χρήστη με τις προσωπικές πληροφορίες που δηλώνονται στην ιστοσελίδα. Τα cookies σώζονται στο διαχειριστή μας και κανένας δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχουν. Μόνο το creativegroup.gr επεξεργάζεται τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσα από τα cookies, μόνο σε ανώνυμη και συνολική κατάσταση, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες μας και την σελίδα μας σε σχέση με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις των χρηστών μας.

Το internet browser έχει μια λειτουργία η οποία δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να ακυρώσει τα cookies μετά από κάθε συνεδρίαση.

O browser προσφέρει οδηγίες στη διαδικασία ακύρωσης. Εξοικειωθείτε με αυτό.

Η αποδοχή της αυτόματης συλλογής δεδομένων και η χρήση των cookies είναι  απαραίτητα για να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα και τις υπηρεσίες της, περιλαμβάνοντας τις διαδικτυακές πωλήσεις. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την ακύρωση των cookies, το creativegroup.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα έχετε πρόσβαση στον πλήρη σχηματισμό κάποιου συγκεκριμένων ιστοσελίδων ή ότι θα έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα, την απομνημόνευση και το σχηματισμό σε ορισμένες ιστοσελίδες, από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια που είστε στη διαδικασία στο να αγοράσετε από το διαδίκτυο.

 

Μέτρα ασφάλειας

Υιοθετούμε μέτρα ασφάλειας τα οποία επαρκούν στο να μειώσουν τον κίνδυνο καταστροφής ή απώλειας δεδομένων -ακόμα και αν είναι τυχαίο- στο ελάχιστο, να εμποδίσουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, παράνομη επεξεργασία καθώς και επεξεργασία η οποία είναι σύμφωνη προς το σκοπό της συλλογής όπως σημειώθηκε στην πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Όμως, το creativegroup.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί στους χρήστες του ότι τα μέτρα ασφάλειας που υιοθετήθηκαν για να προστατέψουν τη σελίδα, τη μεταβίβαση δεδομένων και πληροφοριών στη σελίδα, περιορίζουν ή αποκλείουν οποιοδήποτε κίνδυνο της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή διασκόρπισης δεδομένων διαμέσου συσκευής των χρηστών. Σας συμβουλεύουμε να επιβεβαιώσετε ότι ο υπολογιστής σας έχει εφοδιαστεί με τα κατάλληλα προγράμματα για να προστατεύσει τη μεταβίβαση δεδομένων στο διαδίκτυο, για εισερχόμενα και εξερχόμενα(όπως να έχετε σύγχρονα συστήματα ενάντια στους ιούς)και ότι ο προμηθευτής υπηρεσίας του διαδικτύου σας έχει επίσης υιοθετήσει επαρκή μέτρα ασφάλειας για να προστατεύσει τη μεταβίβαση δεδομένων του δικτύου(όπως τον τοίχο προστασίας "firewall"και φίλτρα εναντίον ενοχλητικών μηνυμάτων "anti spamming filters").

Deep links 

Η σελίδα μας περιλαμβάνει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες που ίσως δεν έχουν καμία σχέση με εμάς. Το ecreativegroup.gr δεν ελέγχει  ή παρακολουθεί τέτοιο είδος ιστοσελίδας ή τα περιεχόμενα τους.  Το creativegroup.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τα περιεχόμενα  αυτών των σελίδων και τους κανόνες που εφαρμόζουν σε σχέση με το απόρρητο σας και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά την διάρκεια που σερφάρετε στις σελίδες τους. Επομένως, σας καλούμε να είσαστε προσεχτικοί όταν μπαίνετε σε σελίδες διαμέσου συνδέσμων της σελίδας μας και να διαβάζετε τους όρους χρήσης και την πολιτική τους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Η δικιά μας πολιτική σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα δεν εφαρμόζετε στις ιστοσελίδες άλλων εταιρειών. Η σελίδα μας προσφέρει συνδέσμους σ' αυτές τις σελίδες αποκλειστικά για να διευκολύνουμε τους χρήστες μας στην έρευνα τους και την πλοήγηση τους  και για να διευκολύνουμε την πρόσβασή τους "hyper textual" στους συνδέσμους με άλλες σελίδες του διαδικτύου. Αυτοί οι σύνδεσμοι δεν συμβολίζουν οποιοδήποτε είδος σύστασης ή προώθηση πρόσβασής ή πλοήγησης από το e-creativegroup.gr ή οποιαδήποτε εγγύηση των περιεχομένων τους ή των υπηρεσιών και των αγαθών που μπορεί να προσφέρουν ή να πουλήσουν σε χρήστες του διαδικτύου.

 

Μεταβολές και ενημερώσεις της πολιτικής σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του creativegroup.gr 

Το creativegroup.gr  μπορεί να τροποποιήσει ή απλά να ενημερώσει τις σελίδες που βρίσκονται στην πολιτική σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, εν μέρει ή εξ ολοκλήρου , ακόμα και εξαιτίας των μεταβολών στο νόμο και στους κανονισμούς που κατευθύνουν αυτό το θέμα και να προστατεύσει τα δικαιώματά σας. Για όποιες μεταβιβάσεις και ενημερώσεις της πολιτικής σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, θα ειδοποιηθούν οι χρήστες στην αρχικά σελίδα αμέσως μόλις παρουσιαστούν. Οι αλλαγές αυτές θα είναι δεσμευτικές αμέσως μόλις δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα. Συνεπώς σας καλούμε να επισκέπτεσθε αυτό το τμήμα(παράγραφο)συχνά για να διαβάσετε την πιο πρόσφατη και ενήμερη εκδοχή αυτής της πολιτικής σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

 

Γενικοί όροι και όροι πωλήσεων

Οι γενικοί όροι και οι όροι πωλήσεων που ακολουθούν επηρεάζουν την προσφορά και πώληση προϊόντων στην ιστοσελίδα μας(creativegroup.gr). Τα προϊόντα που αγοράζονται από το creativegroup.gr πωλούνται απευθείας από το CREATIVEGROUP 

Η εταιρεία μας με διακριτικό τίτλο CREATIVEGROUP έχει δηλωθεί στην Αθήνα(ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ) με ΑΦΜ 099821301. Το κτήριο του CREATIVEGROUP βρίσκετε στην οδό 19χλμ, Λεωφόρος Σπατών, με ταχυδρομικό κώδικα 19004, στα Σπάτα.

Αιτήσεις για πληροφορίες θα πρέπει να γίνουν στο τμήμα μας, φροντίδα του πελάτη. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να έρθετε σε επαφή με το τμήμα φροντίδα του πελάτη.

Εάν χρειαστείτε βοήθεια, πηγαίνετε στο τμήμα φροντίδα του πελάτη, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με παραγγελίες, μεταφορές, επιστροφή χρημάτων και προϊόντων που αγοράστηκαν  στο creativegroup.gr .Επίσης θα βρείτε και άλλες γενικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το e-creativegroup.gr. Θυμηθείτε ότι μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή και μέσω του e-mail μας info@creativegroup.gr .