Τζελ top coat BRISA GLOSS 14g

08054
Hover on image to enlarge
Προσφορές Εβδομάδας
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Gel CategoriesTop & Base Coat BRANDCND NAIL DESIGN

Top coat γυαλιστικό  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ & ΤΖΕΛ εφαρμογές νυχιών, που απομονώνει και προστατεύει την εφαρμογή. Δίνει εξαιρετικό, διαρκές γυάλισμα

  • FAQ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ATOKES ΔΟΣΕΙΣ
FAST DELIVERY

Περιγραφή

Top coat γυαλιστικό  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ & ΤΖΕΛ εφαρμογές νυχιών, που απομονώνει και προστατεύει την εφαρμογή. Δίνει εξαιρετικό, διαρκές γυάλισμα

................................................................................................................................................

Τι είναι

Ένα top coat σε μορφή gel, που δίνει έντονη λάμψη και υποβάλλεται σε πολυμερισμό με UV φως.

Τι κάνει

Προσφέρει ένα γυαλιστερό φινίρισμα που διαρκεί πολύ και ολοκληρώνει τα επιπρόσθετα νύχια με gel, με προστατευτική επίστρωση.

Γιατί το χρειάζεστε

Για λάμψη. Φινίρισμα με έντονη λάμψη για επιπρόσθετα νύχια με gel.

 

Οδηγίες χρήσεως

- Εφαρμόστε το ως τελική στρώση, στην εφαρμογή των επιπρόσθετων νυχιών με gel.

- Υποβάλλετε σε πολυμερισμό για 2 λεπτά και απομακρύνετε την κολλώδη στρώση.

Τα CREATIVEACADEMY προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση πάνω στις τεχνικές αυτές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα για τα διαθέσιμα προγράμματα.

 

Δημιουργικές προτάσεις

Για ένα pedicure που διαρκεί πολύ, εφαρμόστε το στα δάκτυλα του ποδιού.

Χαρακτηριστικά

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Top & Base Coat
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

Κριτικές

Καλησπέρα σας!μπορω να χρησιμοποιήσω το brisa gloss πάνω από άλλη μάρκα ημιμονιμου χρώματος;η απαραίτητα μόνο της ίδιας μάρκας;____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το CND Brisa Gloss εφαρμόζεται μόνο πάνω από τζελ κτισίματος, δεν χρησιμοποιείται ως γυαλιστικό ημιμόνιμου χρώματος.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το brisa gloss πάνω από χρώμα ημιμονιμο; η βάση είναι με ακρυλικο____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εάν έχετε εφαρμόσει ημιμόνιμο χρώμα πάνω από κτιστά νύχια με ακρυλικό, καλό είναι να κλείσετε με το top coat του ημιμόνιμου.
Γεια σας !! Μόλις τελειωσω με το brisa gel και κανω λεια την επιφάνεια για να μπω στην διαδικασία του ημιμονιμο ισχυει οτι δεν βαζω βαση ? Ισχυει το ίδιο και με το ακρυλικό? Δεν θα φουσκώσει το χρώμα? ____ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να περάσετε ημιμόνιμο μετά από τεχνητά με τζελ, θα πρέπει να εφαρμόσετε απευθείας το χρώμα του ημιμόνιμου πάνω σε κολλώδη επίστρωση ή σε λιμαρισμένη επιφάνεια (όχι σε λεία επιφάνεια). Στη συνέχεια κλείνετε με το top coat του ημιμόνιμου.
Καλησπέρα. Η διαδικασια ειναι Bria bond και μετα το brisa gel σωστα; Μετα μπορω να λιμαρω ν κανω λεία την επιφανείε κ να ακολουθήσω την διαδικασια του ημιμονιμου ( βάση χρωμα τοπ);____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, μετά την εφαρμογή και λιμάρισμα της επιφάνειας του τεχνητού νυχιού, μπορείτε να συνεχίσετε με τη διαδικασία του ημιμόνιμου, παραλείποντας όμως την εφαρμογή της βάσης.
μπορειτε να με βοηθησετε , για την γρηγορη αφαιρεση του brisa gloss να χρησημοποιησω την τεχνικη του ασετον και αλουμινοχαρτο η να χρησιμοποιησω τον τροχο?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το τζελ κυρίως αφαιρείται με τροχό ή λιμάρισμα. Μόλις αφαιρέσετε με αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος του υλικού, μπορείτε να αφήσετε στο τέλος μια λεπτή στρώση του τζελ και να την αφαιρέσετε με αφαιρετικό υγρό!
υπεροχη γυαλιση το brisa gloss!!!!! καταπληκτικο
Write a review

Video

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν