Υγιεινή & Ασφάλεια υπηρεσιών μετά τον COVID-19

07/03/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Διατηρήστε τις υπηρεσίες νυχιών σας απόλυτα ασφαλείς για εσάς και τους πελάτες σας!

Για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε με αυτοπεποίθηση στο χώρο εργασίας σας μετά τον COVID-19, η CND προτρέπει να ανατρέξτε στις ακόλουθες γενικές οδηγίες ασφαλείας που προτείνουν οι ρυθμιστικές υπηρεσίες & αρχές παγκοσμίως:

  • ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟ: Επενδύστε Σε Ένα Επαρκές Σύστημα Εξαερισμού Που Θα Είναι Κατάλληλο Για Τον Χώρο Σας.
  • ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Δημιουργήστε Ένα Περιβάλλον Όπου Τηρούνται Αυστηρές Οδηγίες Ασφαλείας Ώστε Να Παρέχετε Μια Θετική Εμπειρία Για Τον Πελάτη.
  • ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Οι Πελάτες Σας Θα Πρέπει Να εισέρχονται Στον Χώρο Με Μάσκα. Να Είστε Έτοιμοι Να Τους Παρέχετε Κι Εσεις Αν Δεν Διαθέτουν.

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

  1. Κοινωνική απόσταση: οι πελάτες σας θα πρέπει να περιμένουν έξω ή στο αμάξι, ώσπου να ξεκινήσει η υπηρεσία τους και να εισέρχονται μόνοι τους για το ραντεβού.
  2. Απολύμανση επιφανειών & εξοπλισμού: Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα αναλώσιμα καθαρισμού και απολύμανσης, για να καθαρίζετε τακτικά τον χώρο εργασίας, τις επιφάνειες και τα εργαλεία νυχιών που χρησιμοποιείτε στις υπηρεσίες σας.
  3. Ανέπαφες πληρωμές: εξερευνήστε διαδικτυακές επιλογές & υιοθετήστε τις ανέπαφες πληρωμές, για να περιορίσετε στο ελάχιστο τις συναλλαγές με μετρητά.
  4. Περιορισμοί: ζητήστε από τους πελάτες σας να μη φέρνουν προσωπικά αντικείμενα στο χώρο ομορφιάς. Απαγορεύστε τη χρήση κινητών τηλεφώνων, το κάπνισμα και το φαγητό ή ποτό.

 

Τελευταία Post