CND προϊόντα: vegan-friendly & cruelty-free!

01/16/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Vegan-friendly προϊόντα ομορφιάς - μια σχετικά πρόσφατη παγκόσμια τάση, με τεράστια δυναμική. Τα vegan καλλυντικά αφορούν πλέον μια ευρεία γκάμα προϊόντων ομορφιάς, από την περιποίηση μαλλιών μέχρι το μακιγιάζ, από τις ενυδατικές κρέμες μέχρι τα βερνίκια νυχιών.

Σε περίπτωση που έχετε την απορία τι ζωικό συστατικό μπορεί να περιέχεται μέσα σε ένα βερνίκι νυχιών, αυτό είναι λέπια ψαριών (για να είναι πιο λαμπερό το χρώμα), ενώ μερικά βερνίκια είναι φτιαγμένα με ρητίνη shellac, που είναι υποπροϊόν ενός είδους σκαθαριών. 

Tα καλά νέα που έχουμε για όλους εσάς που προτιμάτε τα προϊόντα μας, είναι πως το CND Shellac και γενικότερα τα προϊόντα της CND, εκτός από vegan-friendly (δεν περιέχουν ζωϊκά συστατικά) είναι και cruelty-free (δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα)!

Μοναδική εξαίρεση είναι τα προϊόντα CND RescueRxx και τα CND Vinylux, τα οποία περιέχουν κερατίνη που προέρχεται από μαλλί προβάτου (άρα δεν είναι vegan)... αλλά παραμένουν κι αυτά cruelty-free όπως και όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα της CND.

 

Τελευταία Post