Step By Step: CND Coffin Tips

06/06/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: CND™ COFFIN TIP ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΝΥΧΙΩΝ

Βήμα 1: PREP

P – PERFORM A DRY MANICURE (ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ)

1. Σχηματίστε το ελεύθερο άκρο κάθε νυχιού με μια λεπτή λίμα 240-grit (Kanga™ File).
2. Με ένα cuticle pusher σπρώξτε τυχόν πετσάκια (νεκρούς ιστούς δέρματος) προς την περιοχή του επωνυχίου και τις πλαϊνές πτυχές του νυχιού. 
3. Αν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν παρανυχίδες και πετσάκια με ένα πενσάκι επωνυχίων. 

R – REMOVE SHINE (ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΓΥΑΛΑΔΑ)

4. Αφαιρέστε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer 240-grit (Koala Buffer™) προς την κατεύθυνση που μεγαλώνει το φυσικό νύχι. Προαιρετικό: Αφαιρέστε τη γυαλάδα με έναν τροχό νυχιών σε χαμηλή ταχύτητα και ήπια πίεση, χρησιμοποιώντας ένα carbide bit κατάλληλο για προετοιμασία τεχνητών νυχιών.

E – ELIMINATE SURFACE CONTAMINANTS (ΕΞΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ/ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΥΧΙΩΝ)

P – PURIFY NAIL PLATE LAYERS - (ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΝΥΧΙΩΝ)

5. Καθαρίστε σχολαστικά και αφυδατώστε προσωρινά τις στρώσεις της επιφάνειας νυχιών με το SCRUBFRESH™ χρησιμοποιώντας ένα nail wipe που δεν αφήνει κατάλοιπα. Τρίψτε καλά το νύχι σαν να αφαιρείτε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών.

Βήμα 2: ΦΟΡΜΑΡΕΤΕ ΤΟ TIP

1. Το tip θα πρέπει να εφαρμόζει εύκολα από το ένα πλαϊνό του νυχιού ώς το άλλο, καλύπτοντας πλήρως ολόκληρο το φυσικό νύχι.
2. Προσαρμόστε και λιμάρετε το tip ώστε να ταιριάξει στο σχήμα της περιοχής του επωνυχίου, και, αν χρειαστεί, λεπτύνετε τα πλαϊνά του tip με μια λίμα 180-grit.
3. Αφαιρέστε τη γυαλάδα από την κάτω πλευρά του tip, χρησιμοποιώντας ένα sanding band με τον τροχό. Προσέξτε το άγγιγμα σας να είναι ελαφρύ, για να εξασφαλίσετε την καλύτερη προσκόλληση του tip πάνω στο φυσικό νύχι. 

Βήμα 3: ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ TIP

1. Εφαρμόστε προσεκτικά μια μικρή ποσότητα κόλλας στην επιφάνεια ολόκληρης της επιφάνειας νυχιών, αφήνοντας ένα ελάχιστο περιθώριο κατά μήκος της περιοχής του επωνυχίου και των πλαϊνών. 
2. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κόλλας στην κάτω πλευρά του CND Coffin tip, σε όλη την επιφάνεια που θα έρθει σε επαφή με το νύχι. Χρησιμοποιήστε το χαραγμένο σημείο του tip ως οδηγό.
3. Τοποθετήστε το πίσω άκρο του tip στη γραμμή του επωνυχίου, ξεκινώντας από μια γωνία 45 μοιρών και κατεβάστε απαλά την άλλη άκρη προς τα κάτω στο νύχι, ενώ πιέζετε σταθερά για πλήρη επαφή.

Βήμα 4: ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

1. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ένα carbide bit με τον τροχό νυχιών σε χαμηλή ταχύτητα, για να καθαρίσετε την κάτω πλευρά του νυχιού από κόλλα που μπορεί να έχει διαρρεύσει από την περιοχή επαφής του νυχιού με το tip.
2. Λιμάρετε και τελειοποιήστε την περιοχή του επωνυχίου, είτε χρησιμοποιώντας μια λίμα 180-grit προς μία κατεύθυνση, είτε ένα μαλακό carbide bit με τον τροχό. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι το tip έχει "ενωθεί" τελείως με το νύχι και έχει μια ομοιόμορφη, φυσική όψη.

Βήμα 5: ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

---------------------------------------------------------------------------------------- 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: CND™ COFFIN TIP ΜΕ PLEXIGEL™ SHAPER

Ξεκινήστε με το Βήμα 1 και Βήμα 2 που προαναφέρθηκαν στις οδηγίες εφαρμογής με κόλλα.

Βήμα 3: ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ TIP

1. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND PLEXIGEL™ Bonder στο φυσικό νύχι.
2. Πολυμερίστε για 10 δευτερόλεπτα στη CND™ LED Lamp με το κουμπί 1.
3. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND PLEXIGEL™ Bonder στην κάτω πλευρά του tip, μόνο όπου θα έχει επαφή με το νύχι. Χρησιμοποιήστε τη χαραγμένη περιοχή του tip σαν οδηγό.
4. Πολυμερίστε για 10 δευτερόλεπτα με το κουμπί 1.
5. Εφαρμόστε μια μικρή σταγόνα από το CND PLEXIGEL™ Shaper στην κάτω πλευρά του tip.
6. Τοποθετήστε το πίσω άκρο του tip στη γραμμή του επωνυχίου, ξεκινώντας από μια γωνία 45 μοιρών και κατεβάστε απαλά την άλλη άκρη προς τα κάτω στο νύχι, ενώ πιέζετε σταθερά για πλήρη επαφή χωρίς φουσκάλες. 
7. Πολυμερίστε στιγμιαία για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πολυμερίστε πλήρως στη CND™ LED Lamp με το κουμπί 2B.

Βήμα 4: ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

Βήμα 5: ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

 

Τελευταία Post