"Rose Quartz" nail art trend

06/23/2017
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Πάντοτε τα κρύσταλλα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας και ιδιαίτερα ο ροζ χαλαζίας που συμβολίζει την αγάπη. Τώρα όλες μπορούμε να τον αποκτήσουμε μέσω του νέου nail art trend που ονομάζεται" Rose Quartz" και έχει να κάνει με ένα σχέδιο στα νύχια, που παραπέμπει στον ροζ χαλαζία.

Ο ροζ χαλαζίας διαθέτει έναν συνδυασμό χρωμάτων ιδανικό για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ και είναι βασισμένο στην απαλή απόχρωση του ροζ. Το εφέ του μοιάζει με ένα ροζ μάρμαρο ή μια ημιπολύτιμη ροζ πέτρα, το ροζ χαλαζία.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παστέλ ροζ με κάποια λευκά νερά και κρυστάλλινη λάμψη. Η τεχνική για να το πετύχεις είναι αρκετά απλή, αφού δεν απαιτεί σταθερό χέρι επαγγελματία αλλά μόνο δύο βερνίκια και καλή αισθητική.

  1. Η αρχή γίνεται με μία στρώση από το αγαπημένο σου ροζ βερνίκι.
  2. Σειρά έχει ένα πιο ανοιχτό χρώμα ή λευκό. Όσο η πρώτη στρώση είναι ακόμα νωπή, σχημάτισε με προσοχή γραμμές σαν φλέβες είτε με ένα πινέλο είτε με το ίδιο αλλά με απαλές κινήσεις.  Το δεύτερο χρώμα θα «λιώσει» μέσα στο πρώτο με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει το εφέ του χαλαζία στην επιφάνεια των νυχιών.
  3. Κλείνουμε πάντα με μία λεπτή στρώση top coat για να έχει το μανικιούρ μας εξτρά γυαλάδα και σφράγιση.

 Αναδεικνύει ιδανικά όλα τα σκουρόχρωμα και μαυρισμένα δέρματα. Το στυλ αυτού του nail art look είναι πολύ βολικό και κομψό καθώς ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Είναι αρκετά μοντέρνο, σικ αλλά και διακριτικό.

 

Τελευταία Post