Ραβδώσεις στα νύχια - Τι σημαίνουν;

01/08/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ποτέ δεν το είχατε προσέξει πριν, αλλά ξαφνικά... έχετε ραβδώσεις στα νύχια σας! Μην το παίρνετε πολύ ελαφρά, γιατί μπορεί να είναι τρομακτικό να παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή στα νύχια σας. Τι σημαίνει όμως αυτό; Από πού μπορεί να προέκυψαν οι ραβδώσεις;

Οι κάθετες ραβδώσεις, που ξεκινούν από την κορυφή του νυχιού ως κάτω είναι φυσιολογικές (δυστυχώς), και συνήθως δεν προκαλούν κάποια ανησυχία. Τα νύχια μπορεί να αναπτύξουν ραβδώσεις καθώς μεγαλώνουμε. Σκεφτείτε τις ραβδώσεις ως τις "ρυτίδες γέλιου" για τα χέρια. Αν δε σας αρέσει η όψη των ραβδώσεών σας, τότε το ελαφρύ πέρασμα στην επιφάνεια με buffer νυχιών ή μια καλή βάση νυχιών ridge filler θα βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα άψογο, ομαλό τελείωμα στο μανικιούρ σας.

Εάν παρατηρήσετε αλλαγή στο χρώμα των νυχιών ή αναπτύξετε οριζόντιες ραβδώσεις, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Τα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά μπορεί να αντανακλούν τη γενική κατάσταση της υγεία σας και συχνά είναι πιθανό να υποδεικνύουν ένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Για να είσαστε σίγουροι, αν δείτε κάποια ξαφνική αλλαγή καλύτερα να κάνετε ένα γρήγορο check up, για να βεβαιωθείτε πως όλα είναι καλά και να καθησυχαστείτε! 

Τελευταία Post