Πώς αφαιρείται το ημι-μόνιμο βερνίκι από τα ακρυλικά νύχια;

09/19/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Εάν έχετε gel polish πάνω από τα ακρυλικά νύχια σας, το να αλλάξετε την απόχρωση μπορεί να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος αφαίρεσης που, αν γίνει σωστά, δε θα καταστρέψει τα νύχια σας.

Έχουμε μια σημαντική συμβουλή πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αφαίρεσης: Αντισταθείτε στην επιθυμία να ξεφλουδίσετε ή να δαγκώσετε το ημι-μόνιμο βερνίκι από τα νύχια σας, καθώς δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Εάν έχετε ακρυλικό νυχιών από κάτω, το δάγκωμα και το τράβηγμα μπορεί να καταστρέψουν την επιφάνειά του, δημιουργώντας έναν ανομοιόμορφο καμβά για το καινούργιο χρώμα που θα εφαρμόσετε.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος για την αφαίρεση βερνικιού gel από τα  ακρυλικά νύχια, και αυτή είναι η εξής:

ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΙΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Οι επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών συμφωνούν ότι η καλύτερη μέθοδος για την αφαίρεση του gel polish πάνω από τεχνητά νύχια είναι —χωρίς δεύτερη σκέψη— η μέθοδος του λιμαρίσματος.

Το λιμάρισμα είναι πραγματικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε το gel polish από τα ακρυλικά νύχια. Αλλά μπορεί να μην ισχύει αυτό για όλους. Ο τροχός νυχιών μπορεί να ενοχλεί κάποιους ανθρώπους, και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αφαιρέσετε περισσότερο ακρυλικό από όσο θέλετε κατά τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου χρώματος. Μπορεί επίσης κάποιοι να έχουν μια αίσθηση καψίματος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς η τριβή που προκαλείται από το λιμάρισμα του τζελ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή αν θέλετε το ημιμόνιμο βερνίκι να αφαιρεθεί από τα ακρυλικά σας νύχια.

Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε μια επαγγελματική λίμα νυχιών ή/και buffer νυχιών, για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο χρώμα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είναι ένας πιο ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσετε το gel polish και να έχετε περισσότερο έλεγχο στο υλικό που θα αφαιρέσετε, αφήνοντας άθικτα τα ακρυλικά νύχια από κάτω.

 

Τελευταία Post