Κάντε το μανικιούρ σας να διαρκεί περισσότερο!

10/08/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σε οποιαδήποτε ρουτίνα ομορφιάς, υπάρχει μια σειρά για την εφαρμογή των προϊόντων. Συνήθως το σαμπουάν πριν από το conditioner, η ενυδάτωση πριν από το μακιγιάζ, και το base coat πριν από το χρώμα βερνικιού νυχιών και το top coat. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μια σειρά είναι επειδή αυτό βοηθάει τα προϊόντα ομορφιάς να λειτουργούν συνεργιστικά, έτσι ώστε να κάνουν τα μαλλιά πιο απαλά και ευκολοχτένιστα, το μακιγιάζ να παραμένει αψεγάδιαστο, και να εξασφαλίζουν ότι το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας θα διαρκεί περισσότερο.

Εάν βιαζόμαστε, ίσως θελήσουμε να παραλείψουμε μερικά από αυτά τα βήματα, αλλά αυτό, το μόνο που θα κάνει είναι να σπαταλήσει περισσότερο χρόνο μακροπρόθεσμα, μειώνοντας τη διάρκεια και την ανθεκτικότητα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα νύχια σας: το να μάθετε πώς και γιατί χρειαζόμαστε ένα top coat βερνικιού νυχιών, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα όμορφα φινιρισμένο και με μεγαλύτερη διάρκεια nail look! 

Τα top coat έχουν πολλές χρήσεις: Δημιουργούν γυαλάδα, εξομαλύνουν τις γραμμές του πινέλου από  την εφαρμογή του χρώματος ή του σχεδίου, παρατείνουν το μανικιούρ ή πεντικιούρ, βοηθούν το χρώμα να στεγνώνει πιο γρήγορα και προστατεύουν τα νύχια από το ξεφλούδισμα.

Με τη δημιουργία του πιο εξελιγμένου top coat για τα αυθεντικά ημιμόνιμα βερνίκια CND Shellac, του DURAFORCE Top Coat, τα νύχια όχι μόνο προστατεύονται από την καθημερινή φθορά και τα σπασίματα, αλλά τους παρέχεται 25% περισσότερη προστασία για την ενίσχυση των αδύναμων νυχιών. Παράλληλα με την ενδυνάμωση αυτή, το DURAFORCE παρέχει 14+ ημέρες αντοχής, έντονη λάμψη, καμία βλάβη στα νύχια, και μπορεί να αφαιρεθεί μόλις σε 15 λεπτά με το CND Offly Fast remover.

Τι είναι καλύτερο από τα τέλεια βαμμένα νύχια με CND Shellac; Η ικανότητά τους να είναι όμορφα για 14+ ημέρες! Όσον αφορά τα νύχια και το nail design, η CND πάντα θέλει το look σας να έχει διάρκεια, γι' αυτό και δημιούργησε το DURAFORCE Top Coat!

Τελευταία Post