Πόσες στρώσεις βερνικιού είναι αρκετές;

01/06/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Συμβαίνει ακόμα και στον πιο έμπειρο λάτρη του βερνικιού νυχιών: Είσαστε στη μέση της εφαρμογής της δεύτερης στρώσης χρώματος, όταν συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε ακόμα από κάτω να δείτε το φυσικό σας νύχι, οπότε αποφασίζετε να εφαρμόσετε μια τρίτη στρώση και... μπαμ! Το επωνύχιο έχει πλημμυρίσει με υπερβολική ποσότητα βερνικιού. Η αποκατάσταση της ζημιάς μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, οπότε είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να το αποτρέψετε από το να συμβεί εξαρχής. Δείτε παρακάτω πόσες ακριβώς στρώσεις από το βερνίκι νυχιών θα πρέπει να περνάτε κατά περίπτωση!

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή βερνικιού, το καλύτερο είναι να σκέφτεστε το νύχι σας σαν ένα μπισκότο Double-Stuf Oreo: 2 μέρη σοκολατένιου μπισκότου απ' έξω (base και top coat) και δύο λαχταριστές στρώσεις σοκολάτας στο κέντρο (δύο στρώσεις χρώματος νυχιών). Ναι, σωστά διαβάσατε: δύο είναι ο μαγικός αριθμός στρώσεων που θα πρέπει να εφαρμόζετε — ούτε περισσότερες, ούτε λιγότερες.

Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο βαψίματος με 3 πινελιές. Εφαρμόζοντας απαλές, ομοιόμορφες πινελιές βερνικιού, σίγουρα θα επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς να "παραφορτώσετε" με υλικό το νύχι. Επίσης, διατηρώντας τον αριθμό των στρώσεων στο ελάχιστο, εξασφαλίζεται ο πιο γρήγορος χρόνος στεγνώματος. Εάν σκοπεύετε να εφαρμόσετε περισσότερες από δύο στρώσεις, τα νύχια σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν και θα είναι πιο επιρρεπή σε μουτζούρες ή κτυπήματα. Η καλύτερη λύση: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση base coat (εφόσον χρησιμοποιείτε ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών), στη συνέχεια δύο λεπτές, ομοιόμορφες στρώσεις χρώματος, και τέλος ολοκληρώστε με μια κανονική στρώση top coat, ώστε να έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα!

Τελευταία Post