Σκόνες για nail art από τη CND!

06/11/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με τα προϊόντα Additives της CND για το nail art, μπορείτε να δημιουργείτε πανέμορφα σχέδια νυχιών!  H σειρά "CND Additives" προσφέρει καθαρές χρωστικές ουσίες (Pigments) και αστραφτερά, λαμπερά Effects σε μορφή σκόνης, που μπορούν να εφαρμοστούν μαζί με οποιοδήποτε υλικό επικάλυψης νυχιών, είτε τεχνητών νυχιών (ακρυλικό νυχιών / τζελ νυχιών) είτε ημι-μόνιμου μανικιούρ.

Δείτε παρακάτω με ποιον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την απόχρωση της σκόνης ακρυλικού, του τζελ ή του ημι-μόνιμου βερνικιού σας, ή να προσδώσετε ένα λαμπερό και εντυπωσιακό φινίρισμα στο μανικιούρ σας:

  • CND Shellac – Βουτήξτε ένα στεγνό πινέλο στο Additive της αρεσκείας σας και μετά εφαρμόστε απαλά στην τελευταία πολυμερισμένη στρώση του χρώματος CND Shellac. Εφαρμόστε Shellac Top Coat για να σφραγίσετε και να προστατέψετε το σχέδιο και πολυμερίστε. 
  • Liquid & Powder – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα από την σκόνη ακρυλικού και μια ελάχιστη ποσότητα από το Additive της αρεσκείας σας σε ένα άδειο βαζάκι. Κλείστε το βαζάκι και κουνήστε καλά για να αναμίξετε τα υλικά. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με σκόνη ακρυλικού.
  • Gel – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα τζελ κτισίματος σε ένα βαζάκι ή μπολάκι, και μια ελάχιστη ποσότητα του Additive της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή ένα orangewood stick, ώσπου να έχουν ανακατευτεί καλά. Να εφαρμόζετε με απαλή, σταθερή κίνηση, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία φυσαλίδων. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με τζελ.

Τελευταία Post