Ποια προϊόντα μακιγιάζ σου ταιριάζουν

07/21/2017
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Κάθε γυναίκα ζητάει διαφορετικά πράγματα από το μακιγιάζ της, είναι διατεθειμένη να αφιερώσει συγκεκριμένο χρόνο σε αυτό και βασίζεται σε ξεχωριστά θετικά σημεία του προσώπου και της προσωπικότητάς της. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, σε ποια προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να επενδύσουμε, έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε χωρίς κόπο και πολλά έξοδα. Μάθε, λοιπόν, ποια προϊόντα μακιγιάζ σου ταιριάζουν, ανάλογα με τον τύπο σου!

Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν αντέχουν να περνούν αμέτρητες ώρες στον καθρέφτη και μότο σου είναι πως η φυσική ομορφιά είναι το παν, τότε θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στο ρουζ και το κραγιόν. Μια ιδέα make-up foundation ή μία κρέμα b.b. που προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση, θα σου δώσει αυτό ακριβώς που θέλεις, ένα φυσικό αλλά και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έτσι, στο περιποιημένο δέρμα σου θα προσθέσεις ένα ροδακινί ρουζ για λάμψη και, με ένα κραγιόν σε απαλούς τόνους, θα κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν ζουμερά χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι τα έχεις βάψει. Για βραδινές εμφανίσεις, μία απαλή σκιά ματιών, eyeliner και άφθονη μάσκαρα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Εάν είσαι υπέρμαχος του girly look και θέτεις κάθε φορά ως στόχο σου να πετύχεις ένα ανάλαφρο, αλλά και καμιά φορά τολμηρό αποτέλεσμα, τότε τα προϊόντα μακιγιάζ που έχουν φτιαχτεί για σένα είναι οι χρωματιστές σκιές και τα lip gloss με χρώμα. Το lip gloss θα κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν ακαταμάχητα και να δώσουν έναν ευχάριστο τόνο στο πρόσωπό σου, ενώ μια σκιά σε έντονο χρώμα θα τονίσει τη θηλυκότητά σου και θα αναδείξει τα μάτια σου με μια κίνηση. Αν, ωστόσο, βαριέσαι να ενημερώνεσαι συνεχώς για τις τάσεις της μόδας στα προϊόντα μακιγιάζ, καλό είναι να επιλέξεις σκιές σε μπλε, γκρι και καφέ αποχρώσεις που είναι πάντα must και να προσθέσεις eyeliner σύριζα στις βλεφαρίδες σου, τις οποίες θα τονίσεις με καφέ μάσκαρα που είναι και η πιο φυσική.

Εάν, τέλος, είσαι από τις γυναίκες που και για να κατεβάσουν τα σκουπίδια βάφονται επιμελώς, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο και φυσικά θα διαθέτεις ήδη αναρίθμητα προϊόντα μακιγιάζ. Το μακιγιάζ είναι για σένα πηγή έμπνευσης, ενημερώνεσαι για αυτό από διάσημους make up artists του διαδικτύου και δεν διστάζεις να δοκιμάσεις new trends. Το ταλέντο σου είναι έμφυτο, όμως πρέπει να προσέχεις ώστε να μην το παρακάνεις. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο make up, ώστε να μη μοιάζεις ψεύτικη και αυτό να δένει αρμονικά με την πούδρα που σίγουρα θα χρησιμοποιείς για το τέλειο contouring. Παράλληλα, μία παλέτα σκιών στους τόνους του λιλά ή μωβ που θα συνδυαστούν με ιριδίζουσες σκιές θα σου δώσει την ευχέρεια να δημιουργήσεις, ενώ για τα χείλη δεν υπάρχει τολμηρότερη επιλογή από ένα σκούρο κραγιόν σε βυσσινί τόνους, ακόμα και για το καλοκαίρι.

Τελευταία Post