ibd PREP - προετοιμασία φυσικού νυχιού

07/23/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η σωστή προετοιμασία του φυσικού νυχιού, είναι πάντα το κλειδί για επιτυχημένες υπηρεσίες νυχιών!

Δημιουργήστε τις καλύτερες συνθήκες προσκόλλησης του υλικού του ημιμόνιμου βερνικιού Just Gel Polish ή του ακρυλικού και του τζελ στο φυσικό νύχι, κάθε φορά προτού ξεκινήσετε την εφαρμογή σας σε μια υπηρεσία με προϊόντα της ibd. Εφόσον προετοιμάζετε σωστά το φυσικό νύχι, θα εκπλαγείτε με τη διάρκεια του μανικιούρ σας!

Μοναδικός σας σύμμαχος, τα κατάλληλα προϊόντα! Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη επαγγελματική σειρά προϊόντων νυχιών, όπως η ibd Beauty. Δείτε τι μας προτείνει για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού στις εφαρμογές ημιμόνιμου βερνικιού ή τεχνητών νυχιών με τζελ ή ακρυλικό:

  • ibd Dehydrate - Υγρό αφυδάτωσης νυχιών της IBD, που καθαρίζει και αφυδατώνει προσωρινά την επιφάνεια του νυχιού πριν την εφαρμογή τεχνητών νυχιών ή ημιμόνιμου βερνικιού.
  • ibd Power Bond - Gel bonder κατάλληλο για χρήση με όλα τα uv gel της ibd και τα just gel polish. To συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ είναι primer, ούτε bonder που χρειάζεται πολυμερισμό σε λάμπα.
  • ibd Bonder - Gel base coat χωρίς οξέα, που ενισχύει την επικόλληση μεταξύ φυσικού νυχιού και gel. Πολυμερίζεται για 1 λεπτό σε UV Lamp / 30 δευτερόλεπτα σε LED Lamp.
  • ibd Stick Primer - Ισχυρό πράιμερ νυχιών, που προετοιμάζει το νύχι για την μέγιστη επικόλληση.

 

Τελευταία Post