Δυναμικό Δίδυμο στην περιποίηση των επωνυχίων!

08/06/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Το CND Cuticle Eraser θα μπορούσαμε άνετα να πούμε πως είναι "είδος πρώτης ανάγκης" για τον κάθε Επαγγελματία Νυχιών, γι' αυτό και η CND συνιστά πάντα να έχετε ένα σωληνάριο στο χέρι! Περιέχει οξέα AHA που διαλύουν και χαλαρώνουν το ξηρό δέρμα πάνω και γύρω από τα νύχια με ήπιο τρόπο, καθιστώντας τα πιο υγιή και αναζωογονημένα, και κάνοντας το βερνίκι νυχιών που θα εφαρμοστεί να διαρκεί περισσότερο! 

Είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την περιποίηση των νυχιών, που, σε συνεργασία με το σούπερ ενυδατικό λαδάκι νυχιών και επωνυχίων CND Solar Oil, βοηθά στην αποτροπή της συσσώρευσης νεκρών ιστών (πετσάκια) στην περιοχή του επωνυχίου και επίσης, χρήση με τη χρήση, εμποδίζει τη δημιουργία παρανυχίδων!

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα Cuticle Eraser στην επιφάνεια και γύρω από το νύχι και αφήστε για λίγα λεπτά να δράσει. Στη συνέχεια κάνετε μασάζ, έτσι ώστε να γίνει μια ήπια απολέπιση και να απομακρυνθούν οι νεκροί ιστοί από τα νύχια και το δέρμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε το Solar Oil, για ένα "ενυδατικό κοκτέιλ" για τα επωνύχια!

 

Τελευταία Post