CND VINYLUX, η πιο σημαντική ανακάλυψη στα βερνίκια νυχιών!

07/12/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τι ακριβώς είναι το CND™ Vinylux™;

Το πρώτο επαγγελματικό βερνίκι μακράς διάρκειας στην αγορά, το CND Vinylux, είναι ένα σύστημα δύο βημάτων, που ενώνει τη μόδα και την τεχνολογία! Το Vinylux είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον κόσμο των νυχιών, καθώς προσφέρει γρήγορη εφαρμογή, διάρκεια για μια εβδομάδα, γυαλιστερό φινίρισμα και εξαιρετικά εύκολη αφαίρεση!

Εμπλουτισμένη με κερατίνη, έλαιο Jojoba και βιταμίνη Ε, η φόρμουλα του Vinylux έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την ακεραιότητα του φυσικού νυχιού.

Με πάνω από 150 υπέροχα χρώματα για να διαλέξετε, εγγυόμαστε ότι υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε διάθεση!

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το λόγο που το CND™ Vinylux™ είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα.

Η τυπική διαδικασία εφαρμογής βερνικιού νυχιών σε τρία βήματα αντικαθίσταται από ένα αποτελεσματικό σύστημα δύο βημάτων, που εξαλείφει την ανάγκη για base coat, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή!

Το Vinylux Long Wear Top Coat περιλαμβάνει τεχνολογία ProLight, που αποτρέπει το κιτρίνισμα των νυχιών και προστατεύει το χρώμα. Το πιο ιδιαίτερο με το Top Coat αυτό είναι ότι γίνεται όλο και πιο ανθεκτικό με την έκθεση στο φυσικό φως!

Κάνατε κάποιο λάθος; Αλλάξατε γνώμη για το χρώμα; Κανένα πρόβλημα! Το CND Vinylux αφαιρείται εύκολα με ένα συνηθισμένο αφαιρετικό βερνικιού που έχει βάση το ασετόν. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το CND Offly Fast Remover.

 

Τελευταία Post