Συμβουλές για αφυδατωμένα νύχια και χέρια

05/21/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Για να σταματήσουμε την εξάπλωση του Koρωνοϊού (ο οποίος έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά τους τελευταίους 2 περίπου μήνες), είναι γνωστό πως πρέπει να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, αλλά και να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό όταν βρισκόμαστε έξω. Και ενώ είμαστε αρκετά σχολαστικοί με το τρίψιμο των χεριών μας, αφήνουμε το δέρμα και τα νύχια μας να αφυδατωθούν...

Το συχνό πλύσιμο των χεριών όμως, μπορεί να ξηράνει το δέρμα μας και να το αφυδατώσει. Επίσης, η συχνή απολύμανση των χεριών με αντισηπτικά τζελ και λοσιόν καταστρέφει το φυσικό προστατευτικό "φράγμα" του δέρματος και κάνει τα χέρια μας ξηρά και τραχιά.

Πολλές από εμάς έχουμε μεγάλη ποικιλία από λοσιόν χεριών, καθώς επίσης συμβουλές από ειδικούς επαγγελματίες για τη θεραπεία της ξηρότητας των χεριών. Ενώ συστήνεται ανεπιφύλακτα η χρήση μιας ενυδατικής λοσιόν για την περιποίηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, υπάρχει και ένα σημείο στα χέρια που συχνά παραβλέπουμε όταν πρόκειται για την επαναφορά της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας μας. Τα νύχια!

Όταν τα νύχια και τα πετσάκια μας είναι ξεφλουδισμένα και αφυδατωμένα, μερικές φορές ακόμη και οι πλουσιότερες σε συστατικά κρέμες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Εδώ έρχονται τα θρεπτικά έλαια να δώσουν την λύση. Μερικές σταγόντες από ένα καλό λαδάκι επωνυχίων, κάνοντας μασάζ, θα τα διατηρήσουν μαλακά, λεία και υγιή.
Click here to add text for: Page Title - Insight Cosmetics Group

Τελευταία Post