NEW CND SPRING COLLECTION

04/06/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

CND™ ENGLISH GARDEN COLLECTION - SPRING 2020

Η CND σας προσκαλεί να ξεφύγετε σε έναν κήπο πλούσιων λουλουδιών με απαλά, ευαίσθητα χρώματα, τα οποία προκαλούν την αίσθηση ανανέωσης που μόνο η Άνοιξη μπορεί να μας προσφέρει! Ανακαλύψτε την English Garden, μια chic συλλογή βερνικιών νυχιών με 6 ευέλικτες αποχρώσεις από cool pastels και κομψά neutrals.  

Αποτελούμενη από CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish και CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish, η συλλογή είναι μια ρομαντική, θηλυκή χρωματική παλέτα, που θυμίζει έναν κρυμμένο Αγγλικό κήπο σε πλήρη άνθηση, και είναι σε πλήρη συμφωνία με τα χρώματα στα οποία εστιάζει ο χώρος της μόδας αυτή την Άνοιξη.

Οι αποχρώσεις περιλαμβάνουν: το Flowerbed Folly, ένα σύγχρονο, βαθύ neutral χρώμα - το Soft Peony, ένα θερμό κρεμώδες ροζ - το Lady Lilly, ένα κλασσικό, ημι-διαφανές sugar white - το Kiss from a Rose, ένα πλούσιο ροζ της τσιχλόφουσκας - το Carnation Bliss, ένα απαλό, ψυχρό ροζ - και το Magical Topiary, ένα παστέλ πράσινο της μέντας.

“Η συλλογή CND™ English Garden είναι σαν την αρχή της άνοιξης σε ένα μπουκάλι", δήλωσε ο Jan Arnold Co-Founder και Style Director της  CND. “Είναι μια ευφάνταστη επιλογή από παστέλ αποχρώσεις ιδανικές για αυτή τη σεζόν, που σας μεταφέρουν σε μια πανέμορφη απόδραση σε έναν ανθισμένο κήπο.”

Τελευταία Post