New CND colors "In Fall Bloom"

11/08/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σας παρουσιάζουμε τη νεότερη συλλογή από την CND™, η οποία έρχεται σε μια μοντέρνα και μαγευτική παλέτα χρωμάτων και ονομάζεται In Fall Bloom. Αναβαθμίστε τα μανικιούρ και πεντικιούρ σας αυτήν τη σεζόν, χρησιμοποιώντας ζωντανές αποχρώσεις για να φέρετε ενέργεια, αισιοδοξία και ρομαντισμό στα νύχια σας.

Διαθέσιμη σε CND SHELLAC Brand Gel Polish και CND VINYLUX Long Wear Polish, αυτή η γήινη αλλά παράλληλα ζωηρή συλλογή βερνικιών νυχιών, θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε κάθε look της μεταβατικής αυτής εποχής. Η φθινοπωρινή μας κολεξιόν περιλαμβάνει τις αποχρώσεις: Orchid Canopy, ένα εντυπωσιακά έντονο magenta - Willow Talk, ένα χρυσαφί caramel brown - Morning Dew, ένα γαλήνιο, απαλό γαλαζοπράσινο - Skipping Stones, ένα απαλό γκρι με μπεζ τόνους - Teal Time, ένα σκούρο γαλαζοπράσινο - Absolutely Radishing, ένα βαθύ μωβ royal.

“Εμπνευσμένη από την ένταση του λουλουδιού της ορχιδέας, αυτή η βασισμένη στη φύση κολεξιόν έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να προσκαλέσει μια ρομαντική τόλμη στην εποχή αυτή,” ανέφερε η Jan Arnold,  Co-Founder της CND™. “Αγκαλιάστε τον φθινοπωρινό αέρα με αυτές τις ζεστές και γοητευτικές αποχρώσεις!”

 

Τελευταία Post