"GLOBETROTTER" COLLECTION

04/05/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Νέα προϊόντα και φρέσκες, ολοκαίνουργιες αποχρώσεις νυχιών προστίθενται στους καταλόγους μας για να έχετε εσείς περισσότερες επιλογές χρωμάτων.

Το πόσο αναποφάσιστοι θα είστε αφού δείτε τα νέα χρώματα της ανοιξιάτικης συλλογής Globetrotter της CND για την ημιμόνιμη σειρά βερνικιών νυχιών Creative play gel polish, είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Είμαστε σε πολύ καλή διάθεση, αφού τρεις νέες αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν τα ανοιξιάτικα looks σας με τον καλύτερο τρόπο και με απόλυτη φινέτσα!

Φωτεινές και καλυπτικές οι νέες αποχρώσεις, έρχονται να σας ενθουσιάσουν και δε θέλουμε να σας κρατάμε σε αγωνία, γι' αυτό σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω:

  • Blue Horizon #536 γαλάζια απόχρωση με ανεπαίσθητη γκρι χροιά
  • Drumbeat #538 σκούρα ροζ απόχρωση με ψιλό shimmer
  • Αtlas #540 απαλή ροζ/μωβ σατινε απόχρωση

Χρώματα που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για πρωτότυπες δημιουργίες, αλλά και μεμωνομένα για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Άνοιξη μας γεμίζει πάντα με αγαπημένα χρώματα και είναι διπλό το όφελος, όταν αυτά έχουν την ποιότητα και την υπογραφή της CND.

Το γνωρίζετε καλά και έχετε αγκαλιάσει με αγάπη την ημιμόνιμη σειρά βερνικιών Creative play gel polish, καθώς σας προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα, εξτρά αντοχή, λάμψη & ποικιλία αποχρώσεων σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Τελευταία Post