CND Essentials Care Pens

03/20/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όμορφα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο της ομορφιάς!

Νέα προϊόντα έρχονται, που συνεχώς μας εξελίσσουν και κάνουν την περιποίησή μας παιχνιδάκι.

Όλες οι γυναίκες που φροντίζουμε τους εαυτούς μας, δεν παραλείπουμε βήματα από την καθημερινή beauty ρουτίνα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν μας αγχώνει για να καταφέρουμε να εξoικονομήσουμε τον απαιτούμενο χρόνο.

Η CND γνωρίζοντας πολύ καλά αυτούς τους παράγοντες από την απαιτητική μας καθημερινότητα, μας πάει ένα βήμα μπροστά δίνοντας μας την ευκαιρία να φροντίζουμε την καλή υγεία των νυχιών μας, φέρνοντας το ενυδατικό λαδάκι επωνυχίων CND Solar Oil & την θεραπεία κερατίνης CND Rescue Rxx στην πιο βολική συσκευασία, σε μορφή στυλό.

Τα care pens είναι το trend της εποχής και ο απόλυτος σύμμαχος μας.

Εύχρηστα, γρήγορα, χωράνε σε κάθε μας τσάντα λόγω μεγέθους, δε χύνονται και ελέγχετε κάθε φορά την ποσότητα που θέλετε να εφαρμόσετε. Αυτά είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της συσκευασίας.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των Solar Oil & Rescue Rxx σας είναι ήδη πολύ γνωστές, γι' αυτό και τα προτιμάτε, για νύχια δυνατά και ενυδατωμένα, μαλακό δέρμα με υγιή όψη!

Τα CND Essentials care pens διατίθενται σε εύχρηστες και πρακτικές συσκευασίες των 2,5ml η κάθε μία.

Για εσάς που διαθέτετε το δικό σας χώρο ομορφιάς μπορείτε να βρείτε το πανέμορφο display θεραπειών CND με μεμονωμένα τεμάχια και σε σετ των δυο θεραπειών μαζί, αποκλειστικά εδω.

Αποτέλεσμα εικόνας για cnd care pens

Τελευταία Post