Yellow Nail Looks

06/20/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όταν ετοιμάζεστε να επιλέξετε ένα βερνίκι νυχιών για τo πιο πρόσφατο nail look σας, το κίτρινο χρώμα νυχιών μπορεί να μην κατατάσσεται πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών σας. Σε τελική ανάλυση, τα κίτρινα νύχια συχνά σχετίζονται με τον αποχρωματισμό, τον τραυματισμό των νυχιών ή ακόμη και τους μύκητες. Ήρθε όμως η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντες των χρωμάτων των νυχιών σας, μιας και αυτά τα κίτρινα μανικιούρ μπορεί να σας αλλάξουν γνώμη!

Ένα από τα αγαπημένα μας φωτεινά, χαρούμενα χρώματα, το κίτρινο είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να χαμογελάσετε, καθώς θα σας προκαλέσει τα ηλιόλουστα vibes του καλοκαιριού, ανεξάρτητα από την εποχή που θα το φορέσετε! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σχέδιο νυχιών -είτε διακριτικό είτε πολύ έντονο- καθώς θα το φωτίσει και θα το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο!

Από απαλές παστέλ έως χρυσαφένιες αποχρώσεις νυχιών, με glitter, nail art και οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο - βρείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας κίτρινα nail looks, που σίγουρα θα φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιών.

     

 

 

Τελευταία Post