Χρώματα νυχιών που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

07/21/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ενώ το καλοκαίρι προχωρά, οι περισσότερες γυναίκες δεν βλέπουν την ώρα να πάνε στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό - έστω και για λίγες ημέρες - και να φτιάξουν τα νύχια τους έτσι, ώστε να είναι φωτεινά και να αναδεικνύουν το μαύρισμά τους!

Πριν κλείσετε όμως ραντεβού για το μανικιούρ των καλοκαιρινών σας διακοπών, μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για όλα τα hot nail trends της εποχής. Παρακάτω θα δείτε τις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2020 όπως συζητιούνται μεταξύ των διάσημων nail artists, και ποια θα είναι τα κορυφαία χρώματα βερνικιών νυχιών της σεζόν!

To σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι μετά τον COVID-19, θα γυρίσουμε στα πολύ φωτεινά χρώματα, που μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία - όπως το aqua blue, το κοραλί, το φωτεινό λιλά και το έντονο ροζ. Με αλλά λόγια, αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μία λέξη τις φετινές καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια, τότε αυτή θα ήταν σίγουρα "φωτεινές". Χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι, φτιάχνουν τη διάθεσή μας και μας μεταφέρουν σε ηλιόλουστες παραλίες - όπου κι αν βρισκόμαστε!

 

  

 

Τελευταία Post