Top Summer VINYLUX colors

08/07/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Κάθε εποχή φέρνει τις δικές της προτάσεις και την συγκεκριμένη (μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και οι καλοκαιρινές μας διακοπές!) υπάρχουν κάποια βερνίκια νυχιών που θα κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τις πιο διαχρονικές και δημοφιλείς καλοκαιρινές αποχρώσεις της σειράς βερνικιού νυχιών μακράς διάρκειας CND Vinylux, προκειμένου να πάρετε ιδέες για όμορφα και μοντέρνα μανικιούρ για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού!

Ροζ/λιλά και σομόν/ροδακινί νύχια

Αν προτιμάτε κάτι πιο girly και γλυκό, δοκιμάστε ένα ροδακινί ή απαλό μωβ/ροζ βερνίκι νυχιών. Θα προσθέσει ένα διακριτικό και γλυκό χρώμα στο μανικιούρ σας... και θα το απογειώσει.

Σας προτείνουμεCND Vinylux Spear (μπεζ ροδακινί κρεμώδες) - CND Vinylux Candied (ροζ παστέλ κρεμώδες) - CND Vinylux Gummi (λιλά παστέλ κρεμώδες)

Κόκκινα/κοραλί νύχια

Μια από τις πλέον κλασσικές επιλογές βερνικιού, που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στη λίστα με τα κορυφαία χρώματα νυχιών για το Καλοκαίρι του 2019, είναι το κόκκινο ή το κοραλοκόκκινο. Το σαγηνευτικό και λατρεμένο αυτό χρώμα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση, αρκεί να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση για εσάς!

Σας προτείνουμε: CND Vinylux Offbeat (βαθί κοραλί κρεμώδες) - CND Vinylux Liberte (φωτεινό κόκκινο κρεμώδες)

Κίτρινα νύχια

Οι color experts της Pantone τοποθέτησαν στις πρώτες θέσεις της χρωματικής παλέτας για την καλοκαιρινή περίοδο, πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου. Για το λόγο αυτό και οι ειδικοί στα νύχια -και γενικότερα στη μόδα- ενίσχυσαν αυτήν την άποψη, προσθέτοντας το στα must χρώματα για το Καλοκαίρι του 2019 και κατακλύζοντας όλες τις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας!

Σας προτείνουμε: CND Vinylux Jellied (κίτρινο παστέλ κρεμώδες) - CND Vinylux Banana Clips (φωτεινό κίτρινο κρεμώδες)

Τελευταία Post