Top Mani/Pedi Combos

12/09/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Top Mani/Pedi συνδυασμοί χρωμάτων

Η επιλογή του τέλειου χρώματος νυχιών για το πεντικιούρ μπορεί να είναι δύσκολη ορισμένες φορές, και, για τους περισσότερους λάτρεις των βερνικιών, το ταίριασμα του χρώματος στα πόδια με αυτό των χεριών μπορεί να είναι λίγο… ξεπερασμένο. Πριν να καταλήξετε σε κάποιο χρώμα βερνικιού νυχιών, δείτε τους top mani/pedi συνδυασμούς για κάθε τόνο δέρματος!

Για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, επιλέξτε αποχρώσεις που δεν θα έρχονται σε σύγκρουση με την επιδερμίδα σας, ειδικότερα αν το δέρμα σας έχει περισσότερο κόκκινους τόνους. Τα ροζ με βάση το μπλε και οι φωτεινές πετρόλ αποχρώσεις, μας μεταδίδουν fun και flirty vibes, ενώ το βαθύ navy blue και το silver glitter είναι τέλειο για πιο επίσημες περιστάσεις.

Για μεσαίες επιδερμίδες, προτιμήστε τις αποχρώσεις που υπογραμμίζουν τη φυσική λάμψη του δέρματός σας, όπως το μπρονζέ, το πορτοκαλοκόκκινο και το ανοιχτό, απαλό πράσινο. Όσον αφορά τις πιο φυσικές αποχρώσεις, επιλέξτε θερμά ουδέτερα χρώματα αντί για nude με βάση το ροζ, έτσι ώστε να ταιριάξουν με τους φυσικούς κίτρινους ή olive τόνους του δέρματός σας.

Οι παστέλ αλλά και οι έντονες/neon αποχρώσεις νυχιών κάνουν αντίθεση με το σκουρότερο δέρμα.  Προσπαθήστε να αποφεύγετε ψυχρούς γκρι τόνους, καθώς μπορεί να φανούν θαμποί πάνω σε βαθύτερες επιδερμίδες. Μη φοβηθείτε καθόλου να συνδυάσετε χρώματα από διαφορετικές κατηγορίες (π.χ. neon με pastel), έτσι ώστε να θα δημιουργήσετε ένα τολμηρό και παιχνιδιάρικο look!

 

Τελευταία Post