Τα nail trends του χειμώνα

11/24/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα χρώματα νυχιών και nail looks που θα κυριαρχήσουν φέτος το χειμώνα!

Καθώς τα εντυπωσιακά φθινοπωρινά μανικιούρ των celebrities μας προϊδεάζουν για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα νύχια αυτόν τον χειμώνα, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε πολλά να περιμένουμε!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στις αποχρώσεις νυχιών, που θα φορεθούν πολύ τον χειμώνα του 2020:

ΒΑΘΥ ΚΑΦΕ - Το σκούρο καφέ θα είναι από τα πιο hot nail trends της σεζόν, καθώς κολακεύει όλες τις αποχρώσεις δέρματος και μπορεί να χαρίσει ένα διαφορετικό look ανάλογα με το φινίρισμα που θα επιλέξετε! Για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα προτιμήστε ένα κλασικό γυαλιστικό top coat, ενώ για ένα πιο τολμηρό αποτέλεσμα, δοκιμάστε το με matte top coat. 

Aποχρώσεις στη φωτογραφία: Arrowhead, Cuppa Joe και Fedora. Και οι τρεις είναι διαθέσιμες σε CND Shellac gel polish και CND Vinylux Long Wear Polish.

METALLICS - Τα μεταλλικά βερνίκια νυχιών αποτελούν σχεδόν κάθε χρόνο μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μας κατά την περίοδο των γιορτών. Φέτος, τολμήστε να ξεφύγετε από τα κλασικά χρυσά και ασημί μεταλλικά νύχια - η μόδα προστάζει να πειραματιστείτε με μεταλλικά κόκκινα και μπλε, ή ακόμη και πράσινα!

Aποχρώσεις στη φωτογραφία: Tartan Punk, Hypnotic Dreams και Eternal Midnight. Και οι τρεις είναι διαθέσιμες σε CND Shellac gel polish και CND Vinylux Long Wear Polish.

ΣΧΕΔΟΝ... ΜΑΥΡΟ - Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα μαύρα νύχια επανέρχονται στο προσκήνιο. Φέτος δοκιμάστε να αγκαλιάσετε την πιο "dark" πλευρά σας, επιλέγοντας βερνίκια νυχιών σε πολύ σκούρα - προς το μαύρο - χρώματα, όπως navy blue, δαμασκηνί ή καφε-μπορντώ.

Aποχρώσεις στη φωτογραφία: Dark Dahlia, Black Cherry και Indigo Frock. Και οι τρεις είναι διαθέσιμες σε CND Shellac gel polish και CND Vinylux Long Wear Polish.

 

Τελευταία Post