Τα καλύτερα χρώματα για μανικιούρ σύμφωνα με τους Nail Artists

07/07/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα μανικιούρ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς πολύχρωμα ακροδάχτυλα. Είναι ένα μέσο αυτο-έκφρασης, φροντίδας του εαυτού σας και χαράς - με βασική προϋπόθεση βέβαια να μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα βερνικιού νυχιών θα επιλέξετε! Το να διαλέξει μια γυναίκα μια απόχρωση ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα βρει στο τοπικό της  studio νυχιών ή κατάστημα ομορφιάς, μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Εν τέλει, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν ολόκληρο τοίχο γεμάτο όχι μόνο από εκατοντάδες αποχρώσεις, αλλά και πολλές επιλογές φινιρισμάτων, όπως πλούσια cremes, λαμπερά glitters, και εναλλακτικά mattes.

Θυμηθείτε, όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές της προτιμήσεις εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και αυτό που νομίζει ότι θα την κάνει πιο ευτυχισμένη όταν κοιτάζει τα χέρια της για την επόμενη εβδομάδα περίπου. Εάν μια πελάτισσά σας δεν είναι σίγουρη τι χρώμα να δοκιμάσει και ψάχνετε για έμπνευση, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα χρώματα βερνικιών νυχιών όλων των εποχών, επιλεγμένα από κορυφαίους nail artists όπως η Miss Pop και η Mazz Hanna.

 

HOT RED

Η διάσημη nail artist Savannah Walker σπάνια δουλεύει με παραδοσιακά βερνίκια τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να λατρεύει τα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux: της αρέσουν ιδιαίτερα οι αποχρώσεις Element και Offbeat. Η Walker αποκαλεί αυτά τα χρώματα "hot red" — λίγο περισσότερο κοραλί από μια κερασί απόχρωση δηλαδή, καθιστώντας το μια εξίσου φωτεινή αλλά όχι τόσο προβλέψιμη επιλογή!

 

WHITE

Σε αντίθεση με ό, τι μπορεί να πιστεύουν ορισμένοι, ένα έντονο, αλαβάστρινο λευκό βερνίκι νυχιών έχει ζωή και μετά το καλοκαίρι. Αυτή η φρέσκια απόχρωση που θυμίζει χιόνι έχει "κατακτήσει" τα άκρα πολλών σελέμπριτις όπως η Millie Bobby Brown και η Jennifer Lopez με διαφορετικά φινιρίσματα κάθε φορά. Για μια ιδιαίτερα ευέλικτη απόχρωση του λευκού, η Miss Pop προτείνει το CND Vinylux Cream Puff, ένα καλυπτικό, έντονο λευκό, που είναι ιδανικό και για nail art αλλά και για εφαρμογή σε όλο το νύχι!

 

BLACKBERRY

Το χρώμα blackberry είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους επαγγελματίες nail artists, και ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει απόλυτο νόημα. Αυτή η "smoky" κόκκινη απόχρωση είναι τόσο σαγηνευτική, και έχει συγκεντρώσει πολύ πιστούς θαυμαστές τα τελευταία χρόνια. Αν ανήκετε κι εσείς μέσα σε αυτούς, τότε σας προτείνουμε το CND Vinylux Bloodline και το CND Vinylux Berry Boudoir.

 

BLUSH PINK

Μην ξεχάσετε πως πρέπει να έχετε ένα ροζ βερνίκι νυχιών στο οπλοστάσιό σας, γιατί μπορεί να δημιουργήσει μια βάση για ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ ή να αποτελέσει έναν καθαρό καμβά για negative space nail art. Η Hanna στρέφεται προς το CND Vinylux Pink Pursuit και το CND Vinylux Soft Peony.

 

 

Τελευταία Post