Summer 2021 nail trends

06/01/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα νυχιών για το φετινό καλοκαίρι;

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, γεγονός που σημαίνει πως το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Είναι λοιπόν η πλέον κατάλληλη ευκαιρία να ενημερωθείτε από τώρα για όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα χρώματα νυχιών για αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα ραντεβού σας για μανικιούρ. Δείτε παρακάτω τα πιο δημοφιλή χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν, σύμφωνα με τους nail artists και τους influencers των social media:

HOT PINK & ΡΟΖ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑΣ

Αν αγαπάτε τα φωτεινά και έντονα χρώματα στα νύχια, τότε φέτος σίγουρα θα είναι η χρονιά σας, αφού σύμφωνα με τους οίκους Fendi και Valentino τα έντονα ροζ/φούξια μανικιούρ και πεντικιούρ είναι το κυρίαρχο nail trend αυτού του καλοκαιρού. CND αποχρώσεις: Vinylux Gotcha, Vinylux Hot Pop Pink, Vinylux Kiss from a Rose.

 

ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Διαχρονικά κομψό και αισθησιακό, το κόκκινο βερνίκι νυχιών επιβεβαιώνει την κυριαρχία του αυτό το καλοκαίρι, καθώς επιστρέφει στις λίστες με τις τάσεις της σεζόν στην πιο φωτεινή και glossy εκδοχή του. CND αποχρώσεις: Vinylux Rouge Red, Vinylux Liberte, Vinylux Element.

 

RETRO GREEN

Το πιο αναπάντεχο nail trend της σεζόν είναι τα '70s inspired πράσινα νύχια, με αποχρώσεις του πράσινου που θυμίζουν αυτήν της ελιάς, του πράσινου μήλου ή του λάιμ, οι οποίες έχουν κατακλύσει τις τελευταίες εβδομάδες το Instagram. CND αποχρώσεις: Vinylux Crisp Green, Vinylux Limeade, Vinylux Sugarcane.

 

NUDE

Με τα nail salons να ανοίγουν και να κλείνουν διαρκώς τις πόρτες τους επί πολλούς μήνες, πολλοί διάσημοι σχεδιαστές, όπως π.χ. ο Jason Wu, έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα low maintenance nude νύχια για αυτήν τη σεζόν. CND αποχρώσεις: Vinylux Gala Girl, Vinylux Mover & Shaker, Vinylux Baby Smile.

 

Τελευταία Post