Russet Orange TREND COLOR

02/17/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το Russet Orange (κοκκινο-καφέ πορτοκαλί) είναι ένα από τα πιο φωτεινά χρώματα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018/2019 στην παλέτα του Ινστιτούτου χρωμάτων Pantone

Ένα πορτοκαλί με κοκκινωπό καφέ τόνο. Αυτό είναι το χρώμα των πορτοκαλιών, των φύλλων που πέφτουν τον Οκτώβριο και του δάσους το Φθινόπωρο. Ένα χρώμα γεμάτο ζεστασία και οικειότητα.

Κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας πιστεύουν ότι κάθε πανωφόρι, ζεστό πλεκτό και αξεσουάρ φαίνεται εξαιρετικό στο χρώμα Russet Orange, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό φαίνεται στο μανικιούρ

Θέλετε ένα χειμωνιάτικο μανικιούρ στη σούπερ μοντέρνα αυτή πορτοκαλί απόχρωση νυχιών; Στην πλούσια χρωματική παλέτα των σειρών βερνικιού νυχιών της CND, μπορείτε να βρείτε περίπου 10 παραλλαγές αυτού του χρώματος!

Όποια και αν είναι η επιλογή σας: είτε πρόκειται για το κλασσικό βερνίκι νυχιών CND Creative Play, είτε για το αυθεντικό ημιμόνιμο βερνίκι CND Shellac, το βερνίκι υψηλής αντοχής και μεγάλης διάρκειας CND Vinylux ή το ανθεκτικό ημιμόνιμο τζελ βερνίκι CND Creative Play Gel Polish, είναι σίγουρο πως θα έχετε εγγυημένα κορυφαία ποιότητα και αξεπέραστα αποτελέσματα!

Τελευταία Post