Rose Quartz nail art

03/13/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το nail art και γενικότερα η διακόσμηση των νυχιών μας, είναι μια τάση που δεν υιοθετούμε πολύ συχνά στο μανικιούρ μας, αλλά δεν μπορούμε κιόλας να της γυρίσουμε την πλάτη.

Ιδιαίτερα εμπνευσμένα είναι τα σχέδια νυχιών που μας προτείνει η nail artist της CND, Winnie Huang, γι' αυτό τα περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα τις προτάσεις της!

Ένα σχέδιο αγαπημένο, ρομαντικό αλλά και μοντέρνο είναι το rose quartz που σας παρουσιάζουμε σήμερα και έχει δημιουργηθεί με αποχρώσεις από την ημιμόνιμη σειρά βερνικιών της CND, Creative play gel polish.

Τα συγκεκριμένα βερνίκια είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ημιμόνιμα με την υπογραφή της CND, όπου και μόνο το όνομα αυτό αποτελεί εγγύηση στο χώρο μας.

Το "κοριτσίστικο" αυτό nail art έχει ολοκληρωθεί με τις παρακάτω αποχρώσεις:

Το συγκεκριμένο σχέδιο βάσει των αποχρώσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί, θα τολμούσαμε να πούμε ότι θα μπορούσε να είναι το Νο1 για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο της εφαρμογής:

Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να σας δείξουμε, οπότε μείνετε εδώ συντονισμένοι και δείτε όλες τις νέες τάσεις απευθείας από την κορυφαία εταιρία καλλυντικών της Αμερικής, CND - Creative Nail Design!

Τελευταία Post