Προτάσεις για φθινοπωρινά nail art

10/08/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Φέρτε το φθινόπωρο στα χέρια σας, με αυτά τα δημιουργικά (και χαριτωμένα!) σχέδια νυχιών.

Υπάρχουν μερικά χρώματα που σχετίζονται ανεξίτηλα με το φθινόπωρο, όπως το μπορντό, το berry, το χακί και το κεραμιδί — οι θερμές αποχρώσεις των φύλλων και των οπωρώνων με μηλιές. Και αυτές οι αποχρώσεις θα είναι πάντα ιδανικές για κλασικά και διαχρονικά μανικιούρ. Αλλά απλώς και μόνο επειδή δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσετε μόνο σε αυτά - και με μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για φθινοπωρινά nail art, σίγουρα δεν χρειάζεται να φοράτε μόνο μία απόχρωση κάθε φορά!

Με ταλαντούχους nail artists και φημισμένα studio νυχιών να μοιράζονται εμπνευσμένα σχέδια στα social media, αλλά και με τα αγαπημένα μας brands βερνικιών να παρουσιάζουν εκπληκτικά νέα χρώματα νυχιών για αυτή την εποχή, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη από ιδέες για μανικιούρ που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα υποχρεώσεών σας για το φθινόπωρο ή να προτείνετε στις πελάτισσές σας!

Εδώ, θα βρείτε πρωτότυπους τρόπους να φοράτε αλλά και να συνδυάζετε διαχρονικές μαζί με απροσδόκητες αποχρώσεις. Τα φθινοπωρινά nail looks που ξεχωρίσαμε είναι τα εξής (από αριστερά προς δεξιά): Black & White Tortoiseshell, Negative-Space Crescent, Single Sparkly Stripe, Dark Teardrop Tips, Brown Brilliance, Flannel Fingertips.

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review

Τελευταία Post