Pastel Nail Ideas

06/13/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είτε κατευθύνεστε προς το nail studio είτε σχεδιάζετε να ξεχωρίσετε με το δικό σας nail art, το πιθανότερο είναι πως αναζητάτε στυλάτους τρόπους για να πάτε το μανικιούρ σας στο επόμενο επίπεδο! Όσο κι αν αισθάνεστε την έμπνευση να δοκιμάσετε φωτεινές, έντονες αποχρώσεις νυχιών που να ταιριάζουν με την εποχή του καλοκαιριού, με μιά περιήγηση στα social media θα δείτε πως τα παστέλ νύχια είναι πραγματικά "hot" για ακόμα μία χρονιά - γι' αυτό και υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες για παστέλ nail art για να διαλέξετε. Για να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για εσάς, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας:

Pastel Neon
Ενώ το παστέλ και το νέον μπορεί να μοιάζουν πλήρως αντίθετα, το "pastel neon" είναι γεγονός πως αποτελεί μια τάση. Απλώς δείτε αυτό το ζωηρό παστέλ nail look, αν δεν μας πιστεύετε!

Pastel Mismatch
Δεν είστε βέβαιοι ποιο είδος nail art θέλετε να αναδείξετε στο μανικιούρ σας; Αφήστε αυτό το mismatched σχέδιο να σας εμπνεύσει. Σε τελική ανάλυση είναι αρκετά ονειρικό, δε νομίζετε;

Pastel Purple Accents
Δεν έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά ξέρετε ποιο παστέλ χρώμα νυχιών θέλετε να χρησιμοποιήσετε; Σκεφτείτε να κάνετε αυτό το μονόχρωμο nail art πάνω σε λευκό βερνίκι νυχιών.

Pastel Negative Space
Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πόσο ονειρεμένο είναι αυτό το negative space μανικιούρ. Με δύο αντίθετα χρώματα σε κάθε νύχι, είναι μια ιδέα για παστέλ nail art που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή!

Pastel Gradient Nails
Το λέμε με απόλυτο τρόπο και το πιστεύουμε κατηγορηματικά: Αυτά τα pastel gradient nails είναι υπέροχα! Επιπλέον, θα σας επιτρέψουν να επιδείξετε πολλά χρώματα σε ένα μανικιούρ.

 

Τελευταία Post