Navy blue french

11/27/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ήρθε η ώρα να βάλετε το γαλλικό μανικιούρ στην άκρη - κυριολεκτικά. Τα navy blue νύχια είναι τόσο chic για το φθινόπωρο και τον χειμώνα – και αυτό το negative space σχέδιο είναι στην πραγματικότητα μια σύγχρονη εκδοχή ενός γαλλικού μανικιούρ (και τα δύο αποτελούν τεράστια nail trends αυτή τη σεζόν).

Καλύπτοντας μόνο ένα μέρος από την άκρη του νυχιού και εκτείνοντας το σχέδιο προς τα κάτω στη μία πλευρά του νυχιού, αναστρέφουμε κυριολεκτικά το κλασικό trend των French tips. Το αποτέλεσμα: ενα ασύμμετρο, σούπερ κομψό γαλλικό μανικιούρ, που θα κερδίσει τους πάντες με το απλό και διακριτικό του σχέδιο.

Αν είσαστε έτοιμοι να δώσετε μια νέα πνοή στο γαλλικό σας μανικιούρ, δείτε παρακάτω πώς να δημιουργήσετε αυτά τα υπέροχα navy blue νύχια!

Προϊόντα:
Ημι-διαφανές βερνίκι νυχιών (CND Vinylux Romantique)
Striping πινέλο για nail art
Navy blue βερνίκι νυχιών (CND Vinylux Winter Nights)
CND Vinylux Matte Top coat

Οδηγίες:

  • Εφαρμόστε δύο στρώσεις Romantique και αφήστε την κάθε στρώση να στεγνώσει πλήρως μετά από κάθε πέρασμα.
  • Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο του nail art για σχεδίαση γραμμών, ζωγραφίστε ένα περίγραμμα στη μία πλευρά του νυχιού, ξεκινώντας από κάτω και τελειώνοντας μετά την καμπύλη στο πάνω μέρος του tip, στην άλλη πλευρά του νυχιού.
  • Αυτό το περίγραμμα θα πρέπει να γίνει με την navy απόχρωση – μπορείτε να σχεδιάσετε ακόμα μία στρώση, για να κάνετε το χρώμα να φαίνεται ακόμα πιο σκούρο πάνω στο νύχι.
  • Αφήστε το σχέδιο με το navy blue να στεγνώσει και ολοκληρώστε την εφαρμογή με το αγαπημένο σας top coat βερνικιού νυχιών – για το συγκεκριμένο μανικιούρ στη φωτογραφία, έχει χρησιμοποιηθεί matte top coat!

Τελευταία Post