Nail art trends στα social media

02/27/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Εάν είσαστε λάτρης του nail art και περνάτε αρκετή ώρα χαζεύοντας φωτογραφίες και posts στο Instagram, τότε σίγουρα θα είσαστε από τους πρώτους που θα ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τα πιο χαριτωμένα και επινοητικά nail look trends που κυκλοφορούν στα social media!

Αυτόν το μήνα μας άρεσαν πολύ οι έξοχες καμπύλες και πολύπλοκες γραμμές στα σχέδια νυχιών που ξεχωρίσαμε, αλλά επίσης και τα πιο λιτά σχέδια με μια ίσια γραμμή που μπορεί κανείς να δημιουργήσει με ένα λεπτό πινέλο του nail art. Επίσης μας άρεσαν πολύ τα σχέδια που χρησιμοποιούν κουκκίδες ή σταγόνες, που μπορούν κι αυτά να δημιουργηθούν πολύ εύκολα!

Μην ξεχνάτε πως οτιδήποτε επιλέξετε να σχεδιάσετε, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στο μανικιούρ σας για να προστατεύσετε το σχέδιο είναι η εφαρμογή ενός καλού top coat, όπως είναι το CND Vinylux Top Coat!

Πολλά από τα σχέδια που βλέπουμε να "τρεντάρουν" στα social media είναι εφικτό να γίνουν εύκολα στο σπίτι και δεν απαιτούν ολόκληρο κιτ εργαλείων ή ένα επαγγελματικό επίπεδο εμπειρίας. Δείτε λοιπόν παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα nail looks που επιλέξαμε!

Τελευταία Post