Nail Art από το New York FW 2018

02/19/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το New York Fashion Week (NYFW) είναι γνωστό για τα πρωτοποριακά ρούχα και γενικότερα "στυλ", που λανσάρουν νέα μόδα. Είναι ένα event, όπου οι σχεδιαστές παγκόσμιας κλάσης εκτελούν τα οράματά τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Όμως, καμία επίδειξη μόδας δε θα ήταν πλήρης χωρίς να υπάρχει συντονισμός και με την τέχνη των νυχιών, γι'αυτό και κάθε χρόνο, η CND συνεργάζεται με οραματιστές σχεδιαστές για να δώσει ζωή στις κολεξιόν τους! 

Καθώς το NYFW του Φεβρουαρίου ξεκίνησε, λέμε να θυμηθούμε την περσινή μας έμπνευση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα nail art από τις συλλογές NYFW Spring / Summer 2019 (SS19) του περασμένου έτους, καθώς και κάποια άλλα look από τις Eβδομάδες Mόδας σε όλο τον κόσμο. 

THE BLONDS

H κολεξιόν Spring/Summer 2019 των Blonds περιείχε τον κίνδυνο και την τραγωδία των "κακοποιών" της Disney. Τα νύχια της CND, με επικεφαλής τη Shelena Robinson, ακολούθησαν το ύφος με έντονα και ελκυστικά στυλ. 

Η βαθιά μωβ απόχρωση Rock Royalty είχε "υπαινικτική" παρουσία, ενώ το πλούσιο κόκκινο Wildfire προκάλεσε την επιθυμία των κακοποιών της Disney για περισσότερο αίμα! Φυσικά, κανένα απειλητικό μανικιούρ δε θα ήταν πλήρες, χωρίς την τέλεια μαύρη απόχρωση Black Pool.

LIBERTINE

Η επίδειξη SS19 του Libertine αφορούσε παλαιούς θησαυρούς και αναμνηστικά αγάπης. Τα στυλ νυχιών της CND, με επικεφαλής την Heather Reynosa, παρουσίασαν τις αποχρώσεις Vinylux Studio White και Vinylux Bloodline, που αντανακλούσαν μια όμορφη αλλά μελαγχολική ερμηνεία μιας εποχής που έχει περάσει προ πολλού.

Αυτή η επιστολή αγάπης σε μια vintage αισθητική, έδωσε έμπνευση για σχέδια νυχιών με χρυσές χάντρες, antique floral prints, σφραγιδόλιθους και πέρλες.

RYAN LO

Τα look στο SS19 show του Ryan Lo δείχνουν συνδυασμένη αθωότητα και σφοδρή επιθυμία, με τούλι, πουά, δαντελένιο δίχτυ και παστέλ χρώματα.

Η CND brand ambassador, Marian Newman, σχεδίασε απλά και κλασικά νύχια που να συμπληρώνουν το ύφος, χρησιμοποιώντας τη φλογερή απόχρωση Wildfire και την κρεμώδη nude απόχρωση νυχιών Naked Naiveté. Τα μεσαίου μάκρους αμυγδαλωτά νύχια δημιούργησαν ένα προσεγμένο, κομψό και ευκολοφόρετο look.

VIVIENNE WESTWOOD

Η κολεξιόν SS19 της Vivienne Westwood διερεύνησε την έννοια μιας αστικής "άγονης γης", χρησιμοποιώντας στοιχεία της κουλτούρας του δρόμου, όπως το γκράφιτι και το skateboarding. Η ομάδα των nail artists της CND, με επικεφαλής τη Shelena Robinson, ανέπτυξε looks που αποτίουν φόρο τιμής στην αστική κουλτούρα και την ίδια την πόλη. 

Αποκτήστε κι εσείς το εμβληματικό "city pavement" look της CND, ζωγραφίζοντας κίτρινα σημάδια με το Banana Clips πάνω σε μια βάση με Black Pool.

MARY KATRANTZOU

Το θέμα του SS19 show της Μαίρης Κατραντζου ήταν "συλλεκτικά αντικείμενα" - πολύτιμα αντικείμενα και αναμνηστικά που έχετε για μια ζωή. Με επικεφαλής τη Σέλενα Ρόμπινσον, τα στυλ νυχιών της CND κυμαίνονταν από διάφανους θόλους έως νύχια με βελούδινη όψη

Τα διάφανα νύχια, που μιμήθηκαν το γυαλί, δημιουργήθηκαν με το χέρι με τη χρήση του Brisa Clear Gel και με ψιλά ασημένια διακοσμητικά νυχιών. Το αποτέλεσμα ήταν ένας γυάλινος θόλος, που θα χρησιμοποιούταν για την προστασία ενός ξεχωριστού θησαυρού. Για τα νύχια με όψη υφάσματος (βελούδο), χρησιμοποιήθηκαν οι αποχρώσεις Winter Nights και Decadence.

MANISH ARORA

H Paris SS19 κολεξιόν του Manish Arora ήταν γεμάτη από φωτεινά, ζωντανά χρώματα με παιχνιδιάρικο αθλητικό στυλ, διακοσμητικά χεριών, πούλιες και εικονογραφία που σχετίζεται με τον πάνθηρα. 

Τα νύχια της CND, με επικεφαλής τον Marian Newman, ήταν εξίσου μοντέρνα και πολυσύνθετα. Τα looks ήταν ήταν διασκεδαστικά και δυνατά, με έντονα χρώματα, πολύχρωμα animal prints και French tips με έντονο ροζ-φούξια χρώμα.

Αποκτήστε κι εσείς αυτό το look, συνδυάζοντας ζωηρές αποχρώσεις της CND όπως Banana Clips, Digi-teal, Pink Bikini, Palm Deco, Dreamcatcher, Blue Moon και Electric Orange.

Τελευταία Post