Νύχια εμπνευσμένα από τη Φύση

05/13/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όσον αφορά το nail art, η δημιουργική έμπνευση μπορεί να σας "χτυπήσει" από οπουδήποτε — τίποτα όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει την ομορφιά της φύσης! Αν οι πελάτισσές σας θέλουν να απελευθερώσουν το "άγριο παιδί" που κρύβεται μέσα τους με γήινους τόνους και animal prints, το να πάρετε ιδέες από τη φύση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε απίστευτα σχέδια, που σίγουρα θα λατρέψουν. Από το animal print nail art ως τα στυλ που είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα της γης, δείτε παρακάτω μερικά nail looks εμπνευσμένα από το φυσικό κόσμο! 

1. Leopard Print
Αυτό το look ήταν δημοφιλές από τη γέννηση του nail art, και για καλό λόγο! Τα prints της λεοπάρδαλης μας φέρνουν στο νου το κλασικό glamour του παλιού Χόλιγουντ, και οι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ του καθενός.

Έχετε κάποια πελάτισσα που της αρέσει ένα πιο μινιμαλιστικό look; Επιλέξτε μονοχρωμία και ένα μοτίβο λεοπάρδαλης σε μικρότερο μέγεθος, για ένα απαλό και ντελικάτο look. Μήπως θέλει να είναι πιο εντυπωσιακή και έντονη; Μεγεθύνετε το μοτίβο και επιλέξτε φωτεινά  χρώματα νυχιών που να κάνουν contrast, και είναι βέβαιο πως θα ξεχωρίσουν. Το καλύτερο είναι πως, το leopard print επιτυγχάνεται εύκολα με ένα κλασικό dotting tool, καθιστώντας το ένα ιδανικό σχέδιο για τους αρχάριους nail artists.

2. Snakeskin
Το Snakeskin είναι ένα εξαιρετικό μοτίβο για όσες από εμάς θέλουν εντυπωσιακά και πρωτότυπα νύχια. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά όταν αναμιγνύεται με στοιχεία όπως νύχια με συμπαγή χρώματα, καθώς μπορεί να φανεί υπερβολικό αν εφαρμοστεί σε κάθε νύχι. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε να ταμπονάρετε το χρώμα με ένα σφουγγαράκι πάνω από ένα κομμάτι διχτυωτής δαντέλας, ή εφαρμόστε γυαλιστερές φολίδες πάνω σε ένα ματ νύχι, για ένα πρωτοποριακό look με υφές.

3. Ανατολή και Ηλιοβασίλεμα
Λίγο αν περιηγηθείτε στο feed των social media σας, θα καταλάβετε πόσο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται δέος για τα τοπία με πανέμορφους ουρανούς. Οι χρωματικές παλέτες της ανατολής και της δύσης του ηλίου αποτελούν τέλεια επιλογή για νύχια ombre, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πιο γραφικά σχέδια.

Επιλέξτε μέσα από οποιονδήποτε συνδυασμό κόκκινων, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινων και μωβ και επικαλύψτε ελαφρώς το ένα με το άλλο, για να δημιουργήσετε ένα ομιχλώδες σούρουπο ή μια λαμπρή χαραυγή, χρησιμοποιώντας το μισοφέγγαρο του νυχιού (lunula) ως αντικαταστάτη του ήλιου. Η διάκριση μεταξύ ανατολής και δύσης μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ένας καλός κανόνας είναι να επιλέξετε πιο φωτεινά και θερμά χρώματα για την ανατολή, και πιο σκούρα, πλούσια χρώματα για τη δύση.

4. Χλωρίδα
Από τα λιβάδια της υπαίθρου μέχρι τις βαθιές ζούγκλες, τα λουλούδια και τα φυτά αποτελούν μια τέλεια έμπνευση για την τέχνη, καθώς προσφέρουν μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και ζωηρά σχέδια. Το floral nail art μπορεί να είναι ντελικάτο σαν μια μικρή ανθισμένη μαργαρίτα, ή να σπάει τα καλούπια σαν τα φωτεινά ηλιοτρόπια. Ζωγραφίστε ένα μοτίβο φύλλων μπανάνας για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχέδιο νυχιών, ή χρησιμοποιήστε χρώματα και πινελιές ποϊνσέττιας για ένα εορταστικό look. Εμπνευστείτε από τα άνθη και δημιουργήστε μοναδικά nail art, χρησιμοποιώντας κάποια λουλούδια που μπορεί να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς!

5. Πολύτιμοι λίθοι
Με τα βαθιά, λαμπυρίζοντα χρώματα και τα γεωμετρικά σχήματα που έχουν στο εσωτερικό τους, οι φυσικοί λίθοι όπως το τυρκουάζ, ο λαβραδορίτης και ο νεφρίτης, αποτελούν απίστευτη πηγή έμπνευσης για το nail art. Τα marble και τα rose quartz νύχια, ειδικότερα, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή λόγω του διακριτικού, αλλά παράλληλα στυλιζαρισμένου τελειώματος που παρέχουν. Πρόκειται για μια προσιτή εναλλακτική λύση σε αντίθεση με την πραγματική κατοχή των λίθων αυτών!

Από τα εκθαμβωτικά ορυκτά και τα πολυεπίπεδα animal prints έως τα εκπληκτικά ουράνια τοπία, ο φυσικός κόσμος προσφέρει άφθονη έμπνευση για την τέχνη και την ομορφιά. Έτσι, είτε δημιουργείτε ένα ουδέτερο γήινο look είτε μια φωτεινή, έντονη εκδοχή ενός κλασικού animal print, μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα nail art εμπνευσμένα από τη φύση, που θα σας προκαλέσουν δέος!

Τελευταία Post