MUD students' looks

07/02/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όταν ιδρύθηκε η εταιρεία Make-up Designory (MUD) το 1997, οι άνθρωποί της συμμερίστηκαν την επιθυμία να δημιουργήσουν έναν χώρο για ανώτερη μάθηση στον τομέα της μακιγιάζ. 

Η MUD ξεκίνησε σε έναν χώρο 800 τ.μ. στη λίμνη Toluca της Καλιφόρνιας, με δύο τάξεις. Ξεκίνησαν να προσφέρουν μαθήματα beauty make-up, character make-up και special effects make-up

Σήμερα το σχολείο και το κατάστημα βρίσκονται στο κέντρο του Burbank, και διαθέτει πλέον 8 αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, στούντιο φωτογραφίας και lounge για τους σπουδαστές. Έχουν προστεθεί επίσης τμήματα hairstyling και airbrushing.

Η Make-up Designory (MUD), μια κορυφαία πλέον σχολή επαγγελματικού μακιγιάζ με πολλούς απόφοιτους της να εργάζονται ως character & special effects make-up artists στο Hollywood, είναι αφιερωμένη στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στο χώρο της τέχνης του μακιγιάζ. Με τις κύριες εγκαταστάσεις στις Η.Π.Α. και τα MUD Studios, αλλά και τις συνεργαζόμενες σχολές σε Ευρώπη, Ασία & Αφρική, μεταφέρουν τη μοναδική εκπαιδευτική τους εμπειρία και το όραμά τους σε όλο τον κόσμο!!!

Δείτε μερικά make-up looks που έχουν δημιουργήσει οι σπουδαστές της MUD ανά τον κόσμο:

       

Τελευταία Post