Κοσμήματα νυχιών για πρωτότυπα εορταστικά nail art!

12/17/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Τα σχεδιάκια στα νύχια με χριστουγεννιάτα στολίδια και Άγιους Βασίληδες για την περίοδο των εορτών, είναι τόσο passé! Αν ψάχνετε κάτι πρωτότυπο που θα συμβολίζει παράλληλα και μια πιο εορταστική διάθεση, τότε δοκιμάστε τα κοσμήματα στα νύχια! Ναι, σωστά ακούσατε, νύχια στολισμένα με αλυσίδες, διαμάντια και άλλα φανταχτερά στολίδια είναι ένα από τα trends που κυριαρχούν αυτή την εποχή στα social media. Δείτε τα top μανικιούρ-κοσμήματα που ξεχωρίσαμε!

Δώστε στα νύχια σας ένα “layered” look με περιπλεκόμενα διακοσμητικά αλυσίδας. Για να βεβαιωθείτε πως οι αλυσίδες θα παραμείνουν στη θέση τους, επιλέξτε μια κόλλα νυχιών ή clear gel, παρά ένα απλό top coat. Όταν δουλεύετε με clear gel, βεβαιωθείτε πως εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα γύρω από τις πλευρές της αλυσίδας, έτσι ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή προσκόλληση.

Αν τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, τότε τα στολισμένα με διαμάντια δάκτυλα θα αποτελούν το όνειρο κάθε φανατικής λάτριδος του nail art! Ένα μοναδικό πετράδι ή στρας, προσφέρει μια πανέμορφη πινελιά λάμψης σε ένα μονόχρωμο μανικιούρ, ενώ τα στρας που εφαρμόζονται στη σειρά θα φαίνονται ultra-glam πάνω σε ένα σχεδόν "γυμνό" νύχι.

Τελευταία Post