Glitter Ombre Nail Designs

06/15/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αγαπάμε πολύ τη λάμψη, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως ορισμένες φορές το glitter μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό και "σαρωτικό". Η ίδια σκέψη κρύβεται και πίσω από το πιο πρόσφατο nail trend που κυριαρχεί αυτή την εποχή: τα glitter ombre nails.

Σε αντίθεση με το glitter σε όλο το νύχι, τα ombre glitter nails χαρακτηρίζονται από glitter που σταδιακά "σβήνει" — είτε από το άκρο του νυχιού προς τα κάτω, είτε από το επωνύχιο προς τα πάνω. Χάρη στην μισο-καλυμμένη γοητεία τους, μας αρέσει να τα θεωρούμε ως την ενήλικη εκδοχή των αγαπημένων μας λαμπερών nail look από την παιδική μας ηλικία!

Μιας και γνωρίζουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που μας θαμπώνει η λάμψη του glitter, είπαμε να συγκεντρώσουμε μερικά glitter ombre σχέδια νυχιών για έμπνευση. Από ουδέτερες, έως έντονες ασημί και πολύχρωμες αποχρώσεις νυχιών, ανακαλύψτε παρακάτω το δικό σας αγαπημένο σας glitter ombre look!

 

Subtle Ombre

Για εσάς που σας ενθουσιάζει η ιδέα ενός "ενήλικου" μανικιούρ με glitter αλλά θέλετε να το διατηρήσετε αρκετά ουδέτερο, αυτό το διακριτικό και ντελικάτο shimmer θα είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

 

Silver Glitter Fade

Ακολουθεί ακόμα μια ουδέτερη επιλογή, που αποτελεί νέα τάση στα σχέδια νυχιών: να βουτήξετε τα άκρα των νυχιών σας μέσα στο glitter! Ξεκινήστε με ένα nude χρώμα νυχιών σαν βάση, και ολοκληρώστε με τις άκρες γεμάτες ασημί glitter. Αρκετά εύκολο!

 

Gold-Dipped Ombre Nails

Δεν θα μπορούσαμε να μη σας δείξουμε αυτά τα πανέμορφα νύχια "βουτηγμένα" στο χρυσό. Είναι τόσο φωτεινά και θερμά — για να μην αναφέρουμε και εξαιρετικά εύκολα να τα αναδημιουργήσετε! Ξεκινήστε με μια διάφανη απόχρωση ως βάση και ακολουθήστε με το χρυσό γκλίτερ βερνίκι της επιλογής σας, εφαρμόζοντας μόνο ως τα μισά του νυχιού. Χάρη στη διαφανή σύσταση των βερνικιών με γκλίτερ, θα δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο ένα σταδιακό "σβήσιμο" με διασκορπισμένο γκλίτερ. Μην ξεχάσετε το top coat βερνικιού νυχιών!

 

Confetti Ombre

Πιθανώς τα αγαπημένα μας glitter ombre νύχια, είναι πολύ πέρα από τα λεπτεπίλεπτα sparkle και φέρνουν στο προσκήνιο τα πολύχρωμα κομφετί. Αισθανόμαστε έντονα vibes των ‘90s από αυτά τα φωτεινά, πανέμορφα νύχια!

 

Τελευταία Post