Glitter manicure!

04/17/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Πάντα αυτήν την εποχή επανέρχεται η τάση του διάφανου μανικιούρ.

Αυτό οφείλεται στον κορεσμό που έχουμε πάθει με τα χειμερινά χρώματα και σε αυτήν την μεταβατική περίοδο, μέχρι να σταθούμε έτοιμες για τις ανοιξιάτικες, φωτεινές αποχρώσεις.

Αυτή η εποχή φέρνει και μια τάση για "καθαρότητα" και αναγέννηση του μανικιούρ μας... έτσι έχουμε πάντα σε πρώτη γραμμή τα καλοσχηματισμένα, κοντά και διάφανα νύχια. Clear nails που δείχνουν πάντα φωτεινά και καθαρά χωρίς να είναι κραυγαλέα!

Η πρόταση μας είναι, ότι μπορείτε να εμπλουτίσετε αυτήν την τάση της εποχής και να είστε και διαφορετική, χρησιμοποιώντας glitter της αρεσκείας σας.

Στη φωτογραφία που βλέπετε έχει επιλεχθεί μπλε glitter, αφού ταιριάζει με όλα και μας θυμίζει ευχάριστες εικόνες, καθαρό ουρανό αλλά και θάλασσα!

Για να πετύχετε το συγκεκριμένο look και να φαίνεται πραγματικά ωραίο, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχη στο σχήμα των νυχιών και στην περιποίηση τους, κάνοντας ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ.

Έπειτα μπορείτε είτε να επιλέξετε να αφήσετε τα νύχια σας διάφανα εφαρμόζοντας μόνο βάση και top coat, είτε να επιλέξετε και μια απόχρωση διάφανη κοντά στο φυσικό σας νύχι όπως το Clearly pink από την αυθεντική σειρά ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών CND Shellac.

To glitter μετά παραμένει απλή υπόθεση, αφού υπάρχουν άπειρες επιλογές!

Τελευταία Post