Fuchsia passion

02/28/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αν υπάρχει ένα χρώμα που έχει τη μεγαλύτερη γκάμα αποχρώσεων απ' όλα τα άλλα, αυτό είναι το ροζ! Το φούξια είναι μία από αυτές και έχει ένα χαρούμενο και ζωηρό χρώμα που μας φέρνει στο μυαλό την Άνοιξη, καθώς έχει προκύψει από την ονομασία του ομώνυμου φυτού με τα όμορφα άνθη και τα φούξια-μωβ πέταλα!

Είμαστε λοιπόν ένα βήμα πριν από την Άνοιξη και τα χρώματα της φύσης ήδη έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν. Τα πάντα μεταμορφώνονται και τα χρώματα τριγύρω μας γίνονται έντονα και πλούσια... Το φούξια είναι μια αγαπημένη απόχρωση του ορατού φάσματος ανάμεσα στο ροζ και το μωβ.

Στο μανικιούρ αποτελεί αγαπημένη μας επιλογή κυρίως κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, για νύχια έντονα και θηλυκά ανεξαρτήτως μήκους ή σχήματος.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει 2 από τις πιο αγαπημένες φούξια αποχρώσεις νυχιών της CND, και επειδή όντως κάποιες φορές δεν μπορούμε να επιλέξουμε, βρίσκουμε ως ιδανική λύση να τα συνδυάσουμε. Όπως ακριβώς στη φωτογραφία που πήραμε από το fashion show του Ryan Lo στο London Fashion Week, όπου η CND δημιούργησε αυτά τα υπέροχα νύχια συνδυάζοντας τις παρακάτω αποχρώσεις:

Δύο έντονα κρεμώδη φούξια, με το δεύτερο να προσθέτει έναν μπλε ιριδισμό για περισσότερη πολυτέλεια και μοναδικότητα.

Τα χρώματα της CND είναι πλούσια σε χρωστικές για καλύτερη απόδοση των αποχρώσεων τους σε όποια από τις δύο σειρές και αν τα επιλέξετε. Για να μην μπερδεύεστε, σας αναφέρουμε ότι μπορείτε να βρείτε και τις δύο αποχρώσεις, είτε στην σειρά αυθεντικών ημιμόνιμων βερνικιών CND Shellac είτε στα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux.

Τελευταία Post