Creamy Blue nails

10/15/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Creamy Blue

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων φθινοπωρινών/χειμερινών σεζόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μπλε έχει γίνει το νέο μαύρο... και οι τάσεις μέχρι στιγμής αποκαλύπτουν ότι αυτό το Φθινόπωρο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση! 

Για αυτό, μπορούμε να ευχαριστήσουμε την elegant ευελιξία του γαλαξία, που μας προσφέρει το midnight blue ως τη βασική μπλε απόχρωση νυχιών. Καθώς όμως η ψύχρα αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα πιο ανοιχτό, πιο ονειρικό μανικιούρ, πριν να "βυθιστείτε" στις πολύ βαθιές αποχρώσεις του φάσματος.

Θα λατρέψετε τον τρόπο με τον οποίο αυτό το κρεμώδες μπλε ρίχνει τους τόνους ώστε να φαίνεται frosty και σούπερ κομψό. Μια απόχρωση σαν κι αυτή είναι τόσο απαλή όσο ένα σύννεφο! Είναι επίσης τέλειο για να το συνδυάζετε με ύφασμα chambray ή λευκό denim - και επίσης θα ανυψώσει τα outfit του γραφείου!

Είτε είσαστε ξανθιά είτε μελαχρινή, ένα σετ από creamy blue νύχια θα φαίνεται άψογο σε οποιοδήποτε σχήμα νυχιών και θα βάλει τις φθινοπωρινές σας ημέρες στο σωστό δρόμο!

Get the Look: CND Shellac Creekside / CND Vinylux Creekside

Τελευταία Post