Black Ombre Nail Looks

09/12/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπορεί να συσχετίζετε παραδοσιακά το ombré με τα μαλλιά, αλλά τα τελευταία χρόνια, τα νύχια ombré κρατούν τα δικά τους σκήπτρα στον κόσμο του nail art. Από φινετσάτα french έως φωτεινά neon ombré νύχια, δεν υπάρχει όριο στους χρωματικούς συνδυασμούς βερνικιών νυχιών με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το απλό αλλά τόσο κομψό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών. Το σίγουρο είναι πως ένα από τα αγαπημένα μας ημι-μόνιμα χρώματα νυχιών για να συνδυάσουμε σε αυτό το είδος μανικιούρ, θα είναι χωρίς αμφιβολία το μαύρο!

Τα μαύρα ombré νύχια είναι τολμηρά, ιδιαίτερα εντυπωσιακά και παράλληλα διασκεδαστικά. Επιπλέον, όταν κάνετε ombré μανικιούρ με μαύρο χρώμα, μπορείτε να δείτε ευδιάκριτα και να εκτιμήσετε περισσότερο το σταδιακό "σβήσιμο" των χρωμάτων. Γεωμετρικές γραμμές, glitter top coat και διακοσμητικά νυχιών επίσης συνδυάζονται τέλεια με το μαύρο ombré nail look.

Αν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό nail look που να ενσωματώνει την τάση αυτή του "σβησίματος" από το ανοιχτό χρώμα προς το σκούρο, εδώ θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα μας "black ombré" μανικιούρ!

 

Τελευταία Post