Best CND Metallics

12/15/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα μεταλλικά νύχια ήταν μια τεράστια τάση που εντοπίστηκε στις πασαρέλες του Φθινοπώρου. Από το chrome look με γκλίτερ στο show του Michael Kors ως τα χρυσά φορέματα στο show του Jason Wu, η μόδα και η ομορφιά περνούν μια "heavy metal" στιγμή! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις κορυφαίες μεταλλικές αποχρώσεις νυχιών της CND για αυτή τη σεζόν.

 

Απόχρωση: Silver Chrome

Έμπνευση: Michael Kors

Μεταδώστε μερικά "Studio 54" vibes, με ένα λαμπερό chrome βερνίκι νυχιών. Το μυστικό για να μοιάζετε περισσότερο με τη Bianca Jagger και λιγότερο με τον Tin Man από τον “Μάγο του Οζ”; Επιλέξτε μια φόρμουλα με έντονη γυαλάδα και με διακριτικό shimmer.

Δοκιμάστε: CND Vinylux Mercurial

 

Απόχρωση: Iridescent Metallic

Έμπνευση: Manish Arora

Για να ταιριάζουν με τα εκλεκτικά look στην πασαρέλα του Manish Arora, τα μοντέλα φορούσαν rainbow metallic tips. Θυμίζοντάς μας τα λαμπερά χρυσά, μπρονζέ ή ασημί μανικιούρ από παλαιότερες εποχές, αυτές οι αποχρώσεις μοιάζουν να αλλάζουν όταν τις βλέπεις από διαφορετικές γωνίες! Για να αποτυπώσετε το εφέ “mermaid”, επιλέξτε ένα ιριδίζον βερνίκι νυχιών με ασημί βάση. Ή, για μια πιο προσαρμοσμένη εκδοχή του look, περάστε ένα διάφανο βερνίκι με χρώμα πάνω από μια chrome απόχρωση με shimmer.

Δοκιμάστε: CND Vinylux Hypnotic Dreams

Τελευταία Post