Beat The Heat In Style!

08/23/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όσο κι αν όλοι μας απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι καυτές θερμοκρασίες μπορεί να μας προκαλέσουν εκνευρισμό και γκρίνια ή να κάνουν τη διάθεσή μας παράξενη, ακόμα και σε ό,τι αφορά το μανικιούρ μας. Άσχετα με το τι θερμοκρασία έχει έξω, μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί! Δείτε παρακάτω 4 εύκολους τρόπους να διατηρήσετε τα νύχια σας "στην τρίχα" κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

 

Τολμήστε τα έντονα χρώματα

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να φορέσετε μια έντονη απόχρωση νυχιών, από το καλοκαίρι! Όχι μόνο μια neon απόχρωση θα σας αλλάξει στιγμιαία τη διάθεση, αλλά φαίνεται και καταπληκτική με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Pro tip: Για να διατηρήσετε περισσότερο τα έντονα και φωτεινά χρώματα στα νύχια σας, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λευκό βερνίκι νυχιών σαν βάση και να το αφήσετε να στεγνώσει προτού εφαρμόσετε μια έντονη απόχρωση.

 

"Παίξτε" με το negative space

Σκεφτείτε το negative space nail art ως το ισοδύναμο ενός διάφανου top coat: Μπορείτε να το διακοσμήσετε ή να το αφήσετε λιτό — όπως και να'χει όμως, θα φαίνεται τέλειο. Για ένα πολύ απλό look, σχεδιάστε μια γραμμή πάνω σε μια διάφανη βάση, ή, για ένα πιο έντονο εφέ, δοκιμάστε ένα φλοράλ negative space σχέδιο.

Αποφύγετε τα σκούρα βερνίκια

Ενώ οι σκούρες αποχρώσεις νυχιών είναι πολύ δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, η χρήση ενός πιο σκούρου βερνικιού κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό, παρά καλό. Η έντονη ζέστη μπορεί να κάνει το σκούρο βερνίκι να αφήσει κίτρινες κηλίδες στα νύχια σας. Εάν θελήσετε να φορέσετε μια βαθιά απόχρωση, πάντα να εφαρμόζετε πριν ένα base coat ή μια διάφανη απόχρωση βερνικιού.

 

Επιμείνετε σε ένα φυσικό σχήμα νυχιών

Όσο δελεαστικό μπορεί να είναι να πειραματιστείτε με ένα μοντέρνο σχήμα νυχιών, διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να καταστρέψετε τα νύχια σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Από το κολύμπι ως την κηπουρική, ως τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, τα νύχια σας είναι βέβαιο πως θα δεχθούν πίεση. Για να αποφύγετε ένα σπασμένο νύχι, διατηρήστε ένα οβάλ, τετράγωνο ή αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών — κάτι που μπορεί εύκολα να αναδημιουργηθεί στο σπίτι σε περίπτωση που συμβεί κάποιο "ατύχημα".

Τελευταία Post